Svet brezskrbne porabe mobilnih podatkov

Že zgodaj zjutraj, za tem na poti na fakulteto, v službo, kasneje v prostem času in zvečer ob pregledu dnevnega dogajanja. Ko si otroci zaželijo gledanja risank, ko si zaželimo prisluhniti najljubši glasbeni uspešnici. Ko delamo načrte za vikend oddih na morju, ko se pogovarjamo s prijatelji in ohranjamo stik z znanci.

Promocijsko sporočilo, 23. 5. 2017
Svet brezskrbne porabe mobilnih podatkov - Foto: Shutterstock

Priznajmo si, moderni ljudje brez dostopa do interneta ne moremo živeti. Pri tem ne gre toliko za odvisnost, temveč za splošno sprejeto dejstvo, da je internet pač tako zelo presneto uporaben. Od intime, kjer preko socialnih omrežij delimo svoje izkušnje in navezujemo nove stike s prijatelji ter partnerji do dimenzije zabave. Z dostopom do interneta lahko gledamo filme, poslušamo glasbo in še milijon različnih stvari. Uporabnost interneta za posameznika pa se samo še poveča, ko zapustimo svoj dom. Dostop do medmrežja postane naša življenjska linija, povezava z zunanjim svetom, ki se vedno hitreje vrti.

Telemach

Nenehno v koraku s časom

Edina omejitev pri uporabi interneta je naša domišljija. No, roko na srce ne edina. Tako kot smo se včasih branili in hiteli pri klicih v druge države, da nam pošta ne bi zaračunala oderuških cen, smo sedaj ves čas z enim očesom gledali na omejitve prenosa podatkov ali pa iskali zastonjski internet v obliki wi-fi barov. Vendar se časi spreminjajo, tehnologija gre svojo pot in pred nami je velika tehnološka revolucija, ki nam bo v številnih pogledih spremenila življenje na bolje. Ahilova tetiva mobilnega interneta se počasi odpravlja.

Telemach

Telemachov podatkovni šok za moderne uporabnike

Dober primer tehnološkega napredka je pri nas podjetje Telemach, ki svojim uporabnikom od 1. maja naprej omogoča tudi do 50 GB mesečnega prenosa podatkov. Obenem omogoča možnost brezplačnega povezovanja na več kot 60 milijonih wi-fi točk po vsem svetu z neomejenim in brezplačnim prenosom podatkov.

Telemach

Če ste tehnološko ozaveščeni in imate na koledarju zaznamovan 15. junij kot dan svobodnih mobilnih storitev, se lahko pripravite na prijetno presenečenje. Direktivo Evropske Unije, ki uvaja neomejeno koriščenje mobilnih storitev v evropskih državah, je Telemach za Slovence namreč prehitel za cel mesec in pol.

Več informacij vam je na voljo na telefonski številki 080 22 88 ali na spletni strani Telemach.

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri