So livestreami nova oblika spremljanja modnih revij (in ostalih dogodkov)?

V času meseca mode, ko bi se moglo na ulicah Pariza, Londona in Milana treti na stotite modnih blogerjev, stilistov in modnih vplivnic, je večina največje uspehe modnih kreatorjev letos spremljali kar iz udobja svojega doma. A tako ni le z modnimi dogodki, na splet so se preselili tudi dogodki drugih industrij.

So livestreami nova oblika spremljanja modnih revij (in ostalih dogodkov)? - Foto: Shutterstock

Industrija srečanj, v kateri deluje večina umetnikov, športnikov, kulinarikov in drugih, se je znašla v nezavidljivi situaciji. Zaradi ukrepov organizatorji ne morejo prirejati velikih dogodkov za veliko število ljudi. Prav zato se vse seli na splet. Letošnji tedni mode so tako z modnimi revijami, v veliki večini, postregli prav na spletu. Tako smo lahko iz domačega kavča občudovali nove smernice za prihajajočo sezono. S spletnimi modnimi revijami so se predstavila tudi velika imena, od Burberry do Victorie Beckham.


Spletni Emmyji in veliki glasbeni festivali 


Tudi filmska industrija je pričela z livestream branji filmskih scenarijev, medtem ko so tudi podelitve nagrad emmy potekale na daljavo in so se dobitniki prestižnih nagrad v razkošnih oblačilih javili kar od doma. Veliko se je dogajalo tudi v glasbeni industriji, kjer so se veliki glasbeni dogodki in festivali, kot sta Tomorrowland in EXIT festival, preselili na splet, kjer so lahko ljubitelji glasbe uživali v odlični glasbi svetovnih zvezdnikov kar od doma. 


Tridnevna virtualna pustolovščina z vrhunskimi DJ-ji

 

Na dober način se je pri nas znašla ekipa StellarBeat glasbenega festivala, ki so ga bili letos primorani odpovedati zaradi pandemije. Že v času spomladanske karantene so poskrbeli, da so v domove svojih obiskovalcev prinesli nekaj festivalskega vzdušja. S tridnevnim virtualnim festivalom so glasbene sladokusce popeljali na neverjetno virtualno pustolovščino, ki je postregla z 12 vrhunskimi DJ zvezdami iz vsega sveta. Festival si lahko še vedno ogledaš na njihovem YouTube kanalu! 


Premiera novega projekta - AURORA 

Kljub temu, da gre za specifično skupino ljudi, ki jim odhod na festival ali večji dogodek pomeni veliko, so organizatorji naleteli na neverjetno pozitiven odziv. Zato so se odločili s projektom nadaljevati.

Tukaj je AURORA - glasbeno-vizualno zatočišče za vse ljubitelje elektronske glasbe. AURORA je skupek LIVE prenosov, ki bodo vidni ob sončnem zahodu z vrhunskimi DJ-ji in na spektakularnih lokacijah.

In kaj je najboljše? Edinstvena izkušnja ni vezana na vreme, prostor, čas ali katerekoli druge ukrepe.


Prva pojav AURORE z DJ UMEKOM bo viden že 1. oktobra


Prva AURORA bo v Sloveniji in drugod po svetu vidna že 1. oktobra, ko bo s spektakularnimi vizualnimi efekti na LIVESTREAM prenosu nastopil vsem dobro poznan pionir techno glasbe v Sloveniji in svetovno znani DJ UMEK.

Da odkrijete, kje vse jo lahko spremljate, pa obiščite www.auroramusic.io in se potopite v kraljestvo elektronske glasbe in spektakularnih luči. 

 

Najbolj brano