Spoznajte popolnega hišnega pomočnika, ki vam bo prihranil neprecenljivi čas

Tu je zato, da vam olajša vsakdan.

Spoznajte popolnega hišnega pomočnika, ki vam bo prihranil neprecenljivi čas - Foto: Promocijsko gradivo

V svojem domu se vsi radi dobro počutimo, kar vključuje tudi redno čiščenje, časa za to pa nam ob hitrem tempu življenja rado primanjkuje. Eno izmed najpogostejših opravil je zagotovo sesanje, zanj pa je potrebne nemalo priprav – iz omare moramo vzeti sesalnik, razplesti cev, pripraviti različne nastavke, pa vedro vode in močo za pomivanje tal. Že zveni utrujajoče, kajne?

K sreči lahko zamudne rituale čiščenja odslej odmislite. Pri Philipsu vam želijo prihraniti čas in polepšati vaše počutje v čistem domu, zato so ustvarili brezžični mokri in suhi sesalnik 3-v-1 Philips AquaTrio serije 9000. Inovativni sesalnik vključuje možnosti za sesanje in pomivanje tal naenkrat, za zgolj suho sesanje brez vode in za ročno sesanje – vse v eni sami sodobni napravi, ki rituale čiščenja skrajša in naredi čiščenje bolj učinkovito. Omogoča tudi samodejno čiščenje aparata v enem ter hkrati odstrani prah, umazanijo in kar 99,9 % bakterij. Vi pa lahko le še uživate v občutku čistega doma ter se posvetite sebi, svoji družini ali obiskom!

Znani obrazi in strokovnjaki so sesalnik 3-v-1 AquaTrio nedavno spoznali na prav posebnem Philipsovem dogodku 

V dodatno hitro pomoč je tudi ročni sesalnik za hitre popravke na sedežnih garniturah, policah in v avtomobilu. 

S tem pametnim hišnim asistentom boste pridobili čas, ki ga lahko namenite sebi ali vsem tistim stvarem, ki vas vedno znova napolnijo in opomnijo, kako lepo je življenje. 

Fotografije: promocijsko gradivo

Preberite še: V modo se vračajo balerinke s posebnim detajlom, ki smo jih pred 20 leti nosili vsi

Priporočamo tudi: Statistika kaže, da so ljudje, rojeni na te datume, v življenju najbolj uspešni

Najbolj brano