Ne veste kaj kupiti za "secret santa"? Tu je 10 unikatnih idej

"Secret santa" se približuje - s temi darili boste zagotovo navdušili.

Ne veste kaj kupiti za "secret santa"? Tu je 10 unikatnih idej - Foto: Profimedia

Secret santa je zabavna različica božičnega obdarovanja, kjer o obdarovancu odloča žreb. Tako se namesto obdarovanju celotne skupine prijateljev ali sodelavcev lahko vsak z darilom posveti izžrebanemu obdarovancu, ki ne ve, od koga darilo prihaja. 

Obdarovanje vsako leto poleg veselja prinese tudi kanček stresa - poglejte si deset idej za božična darila secret santa, ki bodo zagotovo navdušila tudi najbolj zahtevne.

Preberite tudi: Pižama Serene Williams je popolno božično darilo (+kje kupiti)

1. Sisi skodelica

Sisi shop s premišljeno oblikovanimi izdelki vsak dom popestrijo z nordijsko svežino. Lahko je trditi, da bo unikatna oblika skodelice s prisrčnim sporočilom razveselila vsako navdušenko lepega. 

Sisi skodelica, cena: 14,50 evrov

2. Namizna knjiga

Namizne knjige so odlična popestritev doma in prazne mize v dnevni sobi. Ne glede na vsebino, so knjige estetsko oblikovane, njihov namen pa je tako dekorativen kot tudi izobraževalen.

knjiga Vivienne Westwood Catwalk, cena: 40 evrov

3. Pripomočki za masažo obraza

Sprostitveni pripomoček za masažo obraza je darilo, ki bo popestrilo večerno rutino vsake ženske. Ne samo, da roler pomaga pri blaženju gubic, kristalni roler s spodbujanjem mikrocirkulacije zmanjšuje zabuhlost in pripomore k sproščenosti.

roler za masažo obraza, cena: 19 evrov

4. Okrasek za smrečico

Božično vzdušje še bolj popestrijo unikatni okraski. Navdušujejo z izvirnostjo, bleščicami in igrivostjo, to zabavno darilo pa lahko z izbiro motiva prilagodimo osebnosti obdarovanca.

božični okrasek, cena: 11,90 evrov

5. Kartice za osebnostno rast

Kartice Box of Emotions pomagajo pri umiku od vsakodnevnih skrbi. V kompletu 80 kart se skrivajo opisi različnih čustev, ki pomagajo pri analiziranju lastnih, kompleksnih čustev. Pomagajo tako pri prepoznavanju čustev kot vzroka, ki do njih pripelje.

kartice Box of Emotions, cena: 22,50 evrov

6. Byredo krema za roke

Krema za roke je izdelek, ki ga potrebuje prav vsak, pogosto pa ga ne uspemo kupiti sami. Znamka Byredo slovi po izvrstni kakovosti in unikatnih dišavah - ni odveč trditi, da bo ta krema za roke razveselila tudi najbolj zahtevnega obdarovanca.

krema Byredo, cena: 35 evrov

7. Tiskalnik polaroidnih slik

Priročni tiskalnik je odlično darilo za vse, ki obožujejo ustvarjanje spominov. Namesto, da v torbici nosimo polaroidno kamero, lahko retro fotografije na enostavnejši način ustvarimo s tiskalnikom in telefonom.

tiskalnik Fujifilm, cena: 104 evrov

8. Lak za nohte Pleasing by Harry Styles

Lak v perlasto belem odtenku ne bo samo prijetno presenešenje za oboževalke priljubljenega pevca, temveč za vse ljubiteljice lepote. Harry Styles, ki je pred kratkim presenetil z lansiranjem lepotne znamke Pleasing, poleg belega ponuja estetsko barvno paleto kakovostnih lakov.

lak za nohte Pleasing, cena: 18 evrov

9. Set kav z okusom

Za vse ljubiteljice kave je več različic kakovostne kave odlično božično presenečenje. Set kav z okusov ponuja vpogled v unikatne okuse kave, 

kava Whittard, cena: 25 evrov

10. Trajnostni deodorant

Vsakodnevni izdelek na trajnostni način - Wild deodorant je lepotni izdelek s ponovnim polnjenjem, ki je hkrati funkcionalen in okolju prijazen. Poleg tega da gre za vsakodnevni lepotni pripomoček je kakovosten deodorant estetsko oblikovan.

deodorant Wild, cena: 20 evrov

Fotografije: Profimedia, promocijsko gradivo, Instagram

Preberite še: Pozabite na zimsko kapo, modna dekleta obožujejo to bizarno pokrivalo

Priporočamo tudi: Jennifer Lawrence je mojstrica mode za nosečnice - to so njeni najlepši stajlingi 

Najbolj brano