November je čas za brke, tudi v Mič Stylingu

Moški nas novembra kar z brki opozarjajo na "moška" rakava obolenja in pomembnost zgodnjega odkrivanja teh bolezni.

Promocijsko sporočilo, 10. 11. 2012
November je čas za brke, tudi v Mič Stylingu - Foto: Mič

Gibanje Movember zbira donacije za raziskave raka na prostati z enostavnimi pravili: brki naj bodo ločeni od brade, vedenje naj bo džentelmensko.

"Mo moški" Movember začnejo z britjem celotnega obraza. Nato si ves mesec puščajo rasti brke, ob tem pa s svojimi prijatelji in družinami zbirajo prostovoljne prispevke. Brki samodejno povečajo pozornost in sprožajo vprašanja. Tako lahko "Mo moški" govori o raku na prostati, obenem pa predstavi brke kot simbol, podoben rdeči pentlji, ki simbolizira boj proti aidsu.

Zbiranje donacij poteka na različne načine. Novembra lahko denar nakažete prek spleta na krovno organizacijo Uk.movember.com. Prispevke pa na razne načine "brkači" zbirajo tudi pri nas, in sicer v lokalih Pri zelenem zajcu, Lepa žoga, Dobra vila, Pivoljub, Skaručna, Cafe Čokl, pa tudi v frizerskem salonu Mič styling.

"Z urejenimi brki v nov dan."
V novembru frizerji Mič Stylinga in Young Mič Stylinga pozornosti tako ne bodo pritegnili le z vrhunskimi storitvami, ampak tudi s svojimi brki (kako "uspevajo", si oglejte na priloženih fotografijah). V Mič Stylingu na Kongresnem trgu pa bodo v okviru gibanja brezplačno urejali brke podpornikov Movembra.

V ljubljanskih salonih Mič Styling (Kongresni trg, Rimska, Poljanska, Kristalna Palača) in Young Mič Styling (Igriška, Citypark) so na voljo tudi značke z motivi brkov, ki so jih za potrebe gibanja pripravili v sodelovanju s podjetjem značke.si. Značke bodo na voljo za 1 evro, celoten izkupiček od prodaje pa bodo namenili gibanju Movember.

Spodbudite svoje moške, naj se jim pridružijo in podprejo Movember! Moto: "Z urejenimi brki v nov dan."

Več preberite na movember.si.

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri