Monika Belluci botra Galerije Emporium

Filmska diva svetovnega formata, lepotica Monica Bellucci je zasijala na rdeči preprogi Galerije Emporium, novega modnega središča v centru Ljubljane. Z rdeče je pozdravila Ljubljančane, ki so, mrazu navkljub, čakali na prihod znane lepotice.

Monika Belluci botra Galerije Emporium - Foto: Fotografija Zaklop

Bila je častna gostja na otvoritvi Galerije Emporium na Prešernovem trgu, ki predstavlja eno najlepših secesijskih hiš v Ljubljani. Koncept trgovine z galerijo in stopniščem v petih etažah spominja na znamenite veleblagovnice v Parizu, Londonu, na Dunaju . .

Ljubljana je dolgo čakala na to pomembno pridobitev, saj se z Galerijo Emporium tako postavlja ob bok svetovnim prestolnicam mode.

Lepa igralka je zaradi obiska v Ljubljani zapustila prizorišče snemanja njenega zadnjega filma, v katerem bo nastopila z legendarnim Robertom de Nirom.

Sicer se igralka nima za žrtev mode. Oblačila namreč raje kombinira na čisto svoj način, ima pa precej klasično žensko šibko točko, čevlje. Na otvoritvi je očrala v črnini Dolce & Gabbana, sicer pa je njena najljubša znamka Dior, katere obraz je postala po zaključenem sodelovanju z dvojico Dolce & Gabbana.

Bellucijeva je tokrat Ljubljano obiskala s svojo 6. mesečno hčerko. Osebje, ki je skrbelo za njeno udobje je mnenja, da je Monica izjemno preprosta ženska, da ni imela menda niti ene posebne želje v zvezi z bivanjem, prehrano ter oskrbo na splošno.

Monica Belluci je Elle ženska. Modna, lepa, ljubeča mama in vedno pripravljena na nove izzive.

Najbolj brano