Nasmejte se do solz z Mojco Fatur v novi monokomediji 'NIKOLI NI PREPOZNO'

SiTi Teater BTC napoveduje novo monokomedijo avtorice Jere Ivanc v režiji Luke Marcena in v izvedbi žlahtne komedijantke Mojce Fatur.

Nasmejte se do solz z Mojco Fatur v novi monokomediji 'NIKOLI NI PREPOZNO' - Foto: Marko Pigac, Peter Giodani, Promocijsko gradivo

Ni skrivnost, da ima simpatična igralka Mojca Fatur komedijo v malem prstu, zato nas veseli, da jo bomo lahko kmalu zopet gledali na gledaliških deskah, in sicer v monokomediji Nikoli ni prepozno.

V njej igra Aljo, ki je vse v enem in ena za vse - računovodkinja, mama, žena, gospodinja in še kaj. Po dnevu polnem ponesrečenih vsakodnevnih opravil in še kar posrečenem pogovoru s svojo podobo v zrcalu ugotovi, da je čas za spremembo. Ne videza, temveč vsebine. Čas je za smisel. Sledila bo svojim mladostnim sanjam, v roke spet prijela frizerske škarje in se lotila izboljševanja sveta pod geslom "zadovoljna stranka, boljši svet". A zadovoljstvo je izmuzljiv pojem, svet pa pisana gneča bolj ali manj uravnovešenih ljudi, strank, družinskih članov, taksistov, šefic in drugih, ki poskrbijo, da nič ne gre kot po maslu.

Nikoli ni prepozno je monokomedija o iskanju smisla in ravnovesja – med sanjami in stvarnostjo, videzom in vsebino, kariero, družino in intimo –, ki ugotavlja, da za pogovor s svojo podobo v zrcalu ni nikoli prepozno. Lahko pa je, zlasti, če se v zrcalo pogledate z žlahtno komedijantko Mojco Fatur, do solz zabavno.

Za predstavo stoji kopica izvrstnih ustvarjalcev, med drugim je za besedilo poleg Jere Ivanc poskrbel tudi priljubljeni komik Žan Papič. Režijo je prevzel Luka Marcen, medtem ko sta pri produkciji moči združila Kreker in SiTi Teater BTC, če jih naštejemo le nekaj.

Naj vam namignemo, da je predstava tudi pravi bombon za vse modne navdušenke.

Premiera monokomedije Nikoli ni prepozno bo ta petek, 20. 1. 2023 v SiTi Teater BTC, zanjo pa je na voljo še nekaj ekskluzivnih vstopnic, ki jih najdete TUKAJ. Za sledeče predstave pa so lahko karte vaše na tej povezavi

Smeh je pol zdravja, še posebej ko je na sporedu tako simpatična predstava, zato je ne gre zamuditi!

Fotografije: Peter Giodani in promocijsko gradivo

Preberite še: To so nam Joker Out zaupali o tem, kaj bodo nosili na Pesmi Evrovizije 2023

Priporočamo tudi: Nina Pušlar nastopila v drznem vijoličnem stajlingu

Najbolj brano