Katy Perry z Unicefom za boljšo prihodnost otrok

Unicef je na posebnem dogodku v New Yorku imenoval svetovno znano pevko Katy Perry za ambasadorko dobre volje. Priljubljena popzvezdnica je v preteklem letu že večkrat sodelovala z Unicefom.

Kot Unicefova ambasadorka dobre volje bo Katy spodbujala mlade, naj spregovorijo o svojih težavah ter predlagajo rešitve zanje. Svojo prepoznavnost in priljubljenost bo izkoristila v prid najbolj ranljivih otrok in mladostnikov, še posebej tistih iz revnejših predelov, žrtev nasilja, zlorab, zapostavljenosti, kot tudi otrok v kriznih razmerah.

"Verjamem, da imajo otroci moč spremeniti svoja življenja, če jim pri tem pomagamo," je dejala Perryjeva."Počaščena sem, da sem se Unicefu pridružila kot ambasadorka dobre volje. Storila bom vse, kar je v moji moči, da bom pomagala mladim, ki prihajajo iz različnih okolij, vendar imajo skupno željo – boljšo prihodnost."

V začetku leta je Katy obiskala Madagaskar, eno najrevnejših držav na svetu, in usmerila pozornost svetovnih medijev na položaj tamkajšnjih otrok. Ob svetovnem dnevu deklic je skupaj z Uicefom znova združila moči ter svojo glasbeno uspešnico Roar posvetila deklicam po vsem svetu. Pred kratkim je pozvala svoje številne sledilce na družbenih omrežjih, naj podprejo Unicefovo nujno pomoč otrokom na Filipinih, ki jih je prizadel tajfun v začetku novembra.

29-letna pevka se bo pridružila svetovno znanim Unicefovim ambasadorjem dobre volje, med katerimi so tudi David Beckham, Harry Belafonte, Orlando Bloom, Jackie Chan, Mia Farrow, Danny Glover, Angelique Kidjo, Liam Neeson, Leo Messi, Sir Roger Moore, Vanessa Redgrave in Susan Sarandon.

Foto: Promocijsko gradivo

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri