Kako lahko kar najbolje izkoristimo dejstvo, da smo družina (in ob tem uživamo)?

Družina ima zelo veliko socialno in čustveno vlogo v življenju posameznika. To je njegovo prvo in najpomembnejše 'okolje' in kot osnovna celica ima družina v družbi zato tudi svoje prednosti. Izkoristite jih, da se s svojo družino še bolj povežete. Preverite naše namige za prijetne družinske povezave!

Promocijsko sporočilo, 29. 10. 2019
Kako lahko kar najbolje izkoristimo dejstvo, da smo družina (in ob tem uživamo)? - Foto: PROFIMEDIA

1 Družinska joga

Včasih nam v dnevu zmanjka časa prav za družino. Čudovita vadba, kjer lahko skozi gibanje in sodelovanje poglabljamo vezi z družinskimi člani, je joga. Namen družinske joge je povezati se s tistimi, ki nam pomenijo največ. In tudi če centri joge nimajo posebno organiziranega programa za družinsko jogo, vam bodo gotovo ponudili popust, če boste k njim pristopili družinsko. Ko boste obvladali jogijske položaje, pa se joge seveda lahko družinsko lotite tudi doma.

2 Skupaj na koncert, muzikal, potovanje ...

Čeprav večino časa vsak na svojih slušalkah posluša svojo glasbo, imate gotovo kakšno skupno glasbeno točko, ki vas z lahkoto poveže na kakšnem koncertu ali muzikalu. Pobrskajte za vstopnicami, ki bodo prav gotovo vključevale kakšen popust glede na to, da se tja odpravljate vsi skupaj. Lahko se odločite tudi za večji podvig in po glasbeno izkušnjo odpotujete v tujino. Koncert najljubše pevke je za najstnico seveda rajsko doživetje! Izkoristite ugodnejše pakete za družine in popuste za otroke.

3 Posebne družinske ponudbe

Telemach je nedavno predstavil prijetno in dobrodošlo novost, ki temelji na povezovanju do vključno štirih družinskih članov pri mobilni naročnini na pakete VEČ, ŠE VEČ in NAJVEČ. Za slednje lahko tako plačujete še nižjo mesečno naročnino, ostajajo pa enako fantastični kot v redni ponudbi! Povežete se lahko največ štirje družinski člani, pogoj pa je prijavljeno isto stalno prebivališče. Z družinskimi popusti lahko vaša družina pri Telemachu letno prihrani kar do 288 EUR! 

Najbolj brano