Jacquemus v Saint-Tropezu streže modo in hrano: Pri priljubljeni francoski znamki se to poletje lahko oblečete, dobro najeste, poležavate na plaži in se ohladite v azurnem morju

14. 5. 2024
Jacquemus v Saint-Tropezu streže modo in hrano: Pri priljubljeni francoski znamki se to poletje lahko oblečete, dobro najeste, poležavate na plaži in se ohladite v azurnem morju (foto: promocijsko gradivo)
promocijsko gradivo

Oblikovalec je prevzel priljubljeno kavarno in restavracijo La Renaissance, dodal pa je tudi pop-up butik in preobrazbo kluba na plaži.

Nihče ne obvlada vsega, kar je poletno, kot Simon Porte Jacquemus, ki je v Saint-Tropez prinesel svoje značilne črte, lahkotno pomladno kolekcijo in razkošne ležalnike v Saint-Tropez kot del večstranskega prevzema. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Običajni obiskovalci priljubljene kavarne in restavracije La Renaissance na slikovitem trgu Place des Lices so že lahko ugotovili, da jo je preuredil razposajeni francoski oblikovalec, ki ne more mimo limonovca, sklede testenin ali razgleda na sredozemsko morje, ne da bi ustvaril slastno podobo, ki jo že od daleč lahko povežemo s prepoznavno modno znamko.

promocijsko gradivo

Zgodovinsko kavarno in restavracijo La Renaissance in gledališče, ki se nahajajo v središču Saint-Tropeza, je Jacquemus preuredil s solarnimi barvami, minimalnimi linijami in klasičnimi značilnimi rumenimi črtami. Jacquemus je predlagal oblikovno preoblikovanje prostora, vključno z novim jedilnikom hrane in pijače, ki se tedensko osvežuje. Jedilnik restavracije je podpisala chefinja Ella Affalo, izdelala pa ga je chefinja Ana Maria Cadena ekskluzivno za kavarno. Lahko stavite svojo poletno platneno obleko, da je v ponudbi tudi slovita salade niçoise.

promocijsko gradivo

Črtasto oblazinjenje na restavracijskih stolih se razširi na senčnike in ležalnike kot del Jacquemusovega prevzema kluba Indie Beach, ki ga je lani začel z rumenimi črtami in za letošnjo poletno sezono zamenjal za zelene.

promocijsko gradivo

Posebni izdelki, ki ga po novem ponujajo za krajšanje časa na plaži, vključuje loparje za plažo, domine, igre s kartami, potovalne skodelice, magnete in razglednice, ki jih je oblikoval Jacquemus. Izbor iz spomladanske kolekcije Jacquemus bo na voljo v mini butiku znotraj Indie Beacha, medtem ko je začasni butik nastal na aveniji Foche, stran od trga Place des Lices.

promocijsko gradivo

Ta lokacija bo poleg novih spomladanskih kosov, narejenih za otvoritev butika, predstavila oblikovalčevo kolekcijo "Les Sculptures", ki je bila prvotno predstavljena v vasi Saint-Paul-de-Vence v južni Franciji. Spomladanska kolekcija predstavlja izbor klasičnih kosov Jacquemus z novim pridihom pisanih modrih, rdečih, zelenih in rumenih črt. Izbor vključuje torbico 'rond carré', oblačila za plažo in novo ekskluzivno torbo 'le tote marcel' v mornarsko modri ali rumeni barvi z značilnimi Saint Tropez črtami.

 

Fotografije: Promocijsko gradivo

Preberite še:

Priporočamo tudi:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk