Fotograf Giovanni Gastel upodablja modele Alfa Romeo serije B-Tech

Giulia, Stelvio in Giulietta B-Tech skozi objektiv znanega milanskega fotografa na fotografiranju, ki sporoča edinstveno identiteto znamke ter duh italijanske odličnosti z izvirnostjo, eleganco in slogom.

Promocijsko sporočilo, 20. 9. 2018
Fotograf Giovanni Gastel upodablja modele Alfa Romeo serije B-Tech

Modeli Giulia, Stelvio in Giulietta B-Tech izstopajo na snežno belem ozadju, obdani s fotografskimi lučmi in ljudmi, ki se osredotočajo na slogovne podrobnosti, ki poudarjajo obliko karoserije, neustrašni duh avtomobila in njegovo osebnost. Usmerja jih Giovanni Gastel.

Znani milanski fotograf portretira nove modele Alfa Romeo na izjemnem fotografiranju, ki pripoveduje edinstveno zgodbo znamke. Slog Giovannija Gastela je takoj prepoznaven, tako kot sta prepoznavna italijanski dizajn in izdelava. Avtomobili znamke Alfa Romeo so med najbolj občudovanimi italijanskimi izdelki – z močjo edinstvene zgodovine, ki se nenehno razvija in je očitno izražena v podrobnostih, domiselnih lastnostih in pojavnostih sodobnih avtomobilov, je vsak od njih izjemno posebna stvaritev mehanike. 

Oblikovanje, tehnologija in športnost

Fotograf je med delom upošteval tematske smernice in s tem poskušal poudariti značilnosti linije B-Tech, pri tem pa je uporabljal neobičajne zorne kote, črpal znanje in s čutom za kompozicijo ujel različne svetove. Različice B-Tech modelov Giulia, Stelvio in Giulietta združujejo razkošnejšo tehnologijo z nepremagljivim videzom, kar še poudarijo posebno polirani detajli pri končni obdelavi.Tako vidimo model v temni barvi in poslovneža, ki kljub vsemu zahteva športne zmogljivosti modela Alfa Romeo Giulia B-Tech. To je tudi avtomobil, ki je predstavil novo smer znamke in uspešno združuje najveličastnejše izročilo Alfa Romeo z vrhunsko tehnologijo. Interpretacija postane poosebljenje: v modelu Giulietta, drznem vodji razreda, se srečata brezčasna moda obleke s kravato in mlad model, pripravljen, da gre na zabavo.

Najbolj brano