Festivali, moda in avanture s crossoverjem!

Dobra družba, koncerti na prostem in odlična glasba so zagotovo mamljivi razlogi za nakup ene izmed festivalskih vstopnic. Seveda pa nikar ne pozabite na festivalsko opravo!

Promocijsko sporočilo, 27. 7. 2016
Festivali, moda in avanture s crossoverjem!

Poletje je zagotovo najboljši čas zabav na prostem. Na toplo sonce ali pod zvezdno nebo se tako preselijo tudi glasbeni festivali. Glasba zagotovo tista, ki nas osrečuje, povezuje in telo prežame s prav posebnimi občutki. Še nimaš ideje, kje bi preživela to poletje? Potem je izbor najboljši evropskih festivalov elektronske glasbe, kot nalašč zate. Nepozabno festivalsko sezono 2016 pa ti lahko pričara tudi udobno popotovanje z Renaultovima Crossoverjema.

Festival Croatia music adventures 2016

Druga sezona projekta Croatia Music Adventures se bo letos 28. in 29. julija dogajala na kar petih odrih! Na plaži Banje v Dubrovniku, ki velja za eno najlepših na hrvaškem, bodo to poletje gostili svetovno priznane DJ-je. V dveh dneh se bo predstavilo deset DJ-jev, med njimi pa tudi Clean bandit DJ set in Sigma. Pri slednjem gre za priljubljen britanski drum & bass dvojec, ki ga tvorita Cameron Edward sin Joe Lenzie.

Modno usklajena s Capturjem in Kadjarjem

Eno najbolje ohranjenih srednjeveških mest je hkrati eno najlepših na Hrvaškem. Najbolj zanimiv in privlačen del Dubrovnika, pa je zagotovo njegovo staro mestno jedro. Poleti se ta čaroben del mesta spremeni v nekakšno modno brv, na kateri lahko opazujemo zadnje modne trende. Še posebej prepoznavna pa je zagotovo festivalska moda.

Slednja je kot nalašč ustvarjena tudi za udobno vožnjo z Renaultovim Capturjem ali Kadjarom. Ne glede na to, kako vroče bo poletje, ne v crossoverju, ne na festivalu ne smeš biti brez modnih gležnarjev. Pesek, če dežuje tudi blato in ogromna množica ljudi na trati zahtevajo obutev, v kateri bodo tvoje noge zaščitene ves dan. Lahko se odločiš za gležnarje brez ali pa z minimalno peto, da boš v njih lahko preplesala celo noč. Če se z družbo odločite, da se boste pred prvim jutranjim svitom s Capturjem in Kadjarjem odpeljali opazovati sončni vzhod na hribe nad Dubrovnikom, se ti ne bo treba preobuvati.

Pusti se zapeljati

Vstopi v svet vozil Renault Kadjar in Captur! Avtomobila sta kot naročena zate in tvojo družbo, ko se vam bo med festivalom zahotelo videti in doživeti čudovito naravo ter zanimive kraje tuje države. Ta vsestranska crossoverja vam namreč zagotavljata enako mero udobja tako na cesti kot na manj utrjenih poteh.

  • Renault Kadjar te bo naravnost osvojil s svojim neustrašnim videzom, kompaktnim ogrodjem, večjo oddaljenostjo od tal, sprednjo in zadnjo zaščito podvozja ter 4-kolesnim (4WD) ali 2-kolesnim (2WD) pogonom, s čimer uteleša duh mestnega terenca.
  • Tudi Renault Captur bo zadostil vsem tvojim potrebam. Njegov značaj in trpežnost športnega terenca, funkcionalnost enoprostorca in užitek v vožnji kot pri limuzini, pa ti bodo pričarali nepozabno festivalsko poletje 2016!

Več o obeh super Renaultovih Crossoverjih preberi TUKAJ

Najbolj brano