Eleganca, ki vas bo prepričala - penina pevke Alye

Rezultat sodelovanja pevke Alye in najstarejšega peničarja v Sloveniji, Radgonskih goric, je Zlata radgonska penina s popolnoma samosvojim slogom – edinstvenim, kakor je tudi Alya!

Promocijsko sporočilo, 21. 12. 2016
Eleganca, ki vas bo prepričala - penina pevke Alye

Posebna penina za posebno pevko

V Radgonskih goricah je že dolgo tlela ideja, da bi ustvarili nekaj posebnega, in naključje (ali pa tudi ne) je hotelo, da je tam nastopala zelo posebna oseba – Alya. Ko je odpela pesem Za naju, je bilo jasno, v katero smer bodo razvijali idejo. Rodila se je penina Alya. Vse drugo je zgodovina.

Vabimo vas, da svoje ugotovitve in predloge delite na FB strani Radgonskih goric ali Alyini FB-strani z oznako #PeninaAlyaPlus.

Zlata radgonska penina, pridelana po klasični metodi

Je zlata penina s popolnoma samosvojim slogom. Prvi požirek vas bo omamil z živahnimi poljubčki in zapeljal k vedno novemu okušanju te bogate pijače. Drzna, a očarljiva in družabna penina, igriva kot prava mala zabava v kozarcu, ki jo lahko uživamo samostojno ali ob hrani, še posebej ob sladicah.

Katera je vaša najljubša kombinacija?

Penino Alya uživajte v širšem pecljatem kozarcu, v katerem bosta do izraza prišli njena bogatost in aromatičnost. Ker je penina Alya temperamentna in izzivalna kot Alya sama, vas vabi, da ste tudi sami drzni in se poigrate ter morebiti najdete zanimivo kombinacijo z najljubšim sadjem, zelenjavo ali začimbami.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri