Družba KD: brezplačni izobraževalni seminarji

Družba za upravljanje KD Skladi, d. o. o., vljudno vabi na brezplačni seminar za vlagatelje, kjer bodo predstavili aktualno dogajanje na kapitalskih trgih ter usmeritve za racionalno in dolgoročno varčevanje v skladih v času finančne krize.

Družba KD: brezplačni izobraževalni seminarji - Foto: Fotografija Shutterstock

Na njem bodo sodelovali upravitelji skladov KD. Vlagateljem bodo predstavili aktualno dogajanje na kapitalskih trgih v letih 2008–2010 ter jim svetovali, kako doseči finančne cilje v času finančne krize, kako se izogniti pastem in kako izkoristiti morebitne priložnosti.

Glavni poudarek bo predstavitev aktualnih dogajanj na kapitalskih trgih ter usmeritve za racionalno in dolgoročno varčevanje v skladih v novonastalih razmerah, saj se vlagatelji v zadnjem letu zaradi nepredvidljivih razmer vsakodnevno sprašujejo, kaj storiti in kako usmeriti sredstva. Seminar je torej priložnost za dodatne informacije pred naložbeno odločitvijo.

Na seminarju bodo sodelovali predsednik uprave KD Skladi Dag Kralj, pomočnik direktorja naložbenega sektorja - vodja upravljanja Aleš Lokar in samostojni upravitelj Andraž Grahek ter dr. Peter Groznik, direktor naložbenega sektorja KD Skladi.

Program:

1. Pogled na kapitalske trge v letih 2008–2010

2. Je finančna kriza lahko tudi priložnost?

3. Odgovori na vprašanja

Kdaj? Kdaj?

Sreda, 11. februar 2009, ob 17.30 v Mariboru, v hotelu Hotel Habakuk na Pohorski ulici 59.

Seminarji so brezplačni, vendar je število mesto omejeno.

Lahko se prijavite na dveh telefonskih številkah 01/58 26 857 in 01/58 26 805 oziroma na elektronski naslov: kds-prodaja(afna)kd-group.si.

Video posnetek predstavitve bo objavljen tudi na www.kd-skladi.si.

Najbolj brano