Udeležili smo se prestižne zabave ob bazenu s spektakularnim razgledom nad Ljubljano, kjer so vsi znani obrazi nosili belo (FOTO)

Udeležili smo se glamurozne zabave nad mestom z dih jemajočim razgledom na ljubljanski grad. Poglejte, kdo vse se je družil v čudovitem poletnem ambientu.

Udeležili smo se prestižne zabave ob bazenu s spektakularnim razgledom nad Ljubljano, kjer so vsi znani obrazi nosili belo (FOTO) - Foto: Žiga Intihar

Na terasi z bazenom v 11. nadstropju inovativnega objekta bodo gostje NEU Residences in zunanji obiskovalci lahko odslej vsak dan uživali ob iskrivih mehurčkih, igrivih trenutkih v bazenu in izjemnih razgledih na Ljubljano. Nad prestolnico je namreč zaživel nov prostor urbanega druženja NEU x Moët & Chandon Bar. S tem se je Ljubljana približala svetovnim prestolnicam zabave in postala edino mesto v širši regiji, v katerem bo najbolj priljubljena blagovna znamka francoskih šampanjcev prisotna s svojim ekskluzivnim barom. 

Otvoritveni dogodek, poln glamurja in elegance v beli in zlati barvi ter seveda priznanih francoskih šampanjcev, se je pričel točno ob 17:43 uri, kar simbolno predstavlja letnico ustanovitve ene najstarejših hiš šampanjcev na svetu.

In zabave včeraj na terasi nad mestom vsekakor ni manjkalo. Poleg radoživih mehurčkov so jo tja prinesli tudi Neobrass kvintet in DJ Matija Marion, čute obiskovalcev pa so še dodatno prebudili prigrizki izpod rok chefa Klemna Skubica, ki so vrhunsko dopolnili tri izbrane etikete šampanjcev, s katerimi so gostitelji razvajali goste.

V skladu s filozofijo spodbujanja nepričakovanega je goste presenetil tudi nastop sinhronih umetnostnih plavalk, ki so v bazenu pričarale naravnost čarobno vzdušje, v katerem sta uživali tudi slovenski članici Moët Society skupnosti Alma Kochavy in Evita Čelesnik.

Med povabljenci so se zabave udeležili Alenka Košir in njen izbranec Marko Jovović, Anela Šabanagić, Hannah Mancini, Ula Furlan in drugi. Več utrinkov v galeriji.

"Moët & Chandon po vsem svetu slovi po šampanjcih, ki ljudi povežejo ob najbolj vznemirljivih in izjemnih trenutkih – od evropskih dvorov do rdečih preprog, od Studia 54 pa do Grand Slamov. Veseli me, da bomo odslej v tem svetovljanskem vzdušju lahko uživali tudi v Ljubljani," je ob otvoritvi povedal Ivan Novak, market manager za srednjo Evropo v skupini Moët Hennessy Louis Vuitton.

Projekt je sicer plod sodelovanja NEU Residences in podjetja Merit HP, ki v Sloveniji uradno zastopa blagovno znamko Moët & Chandon. "Ponosni smo, da smo vzpostavili sodelovanje s svetovno uveljavljeno blagovno znamko, ki se odlično ujema z našimi vrednotami elegance in brezhibne kakovosti storitev. NEU x Moët & Chandon Bar vsekakor predstavlja vrhunec naše vizije o ustvarjanju nepozabnih trenutkov na ekskluzivni lokaciji," pa je poudaril Peter Cesar, direktor NEU Residences. 

Da bo terasa s spektakularnim razgledom na Ljubljanski grad s svojo brezčasno eleganco in neprekosljivo lokacijo postala nova destinacija za vse, ki si želijo izstopati in v Ljubljani doživeti nepričakovano, je prepričan tudi Matjaž Marinšek, direktor Merit HP: "Šampanjci Moët & Chandon so že skoraj tri stoletja simbol blišča in užitka ter najbolj priljubljeni šampanjci za obeleževanje pomembnih zgodovinskih dogodkov in osebnih praznovanj. Vsak trenutek z njimi postane bogato doživetje in kjerkoli so zraven, je razkošna zabava zagotovljena," je izpostavil in skupaj z gosti nazdravil 280. obletnici, ki jo hiša Moët & Chandon praznuje letos.

Preberite več na Metropolitan.si.

Fotografije Žiga Intihar

Preberite še: Caroline Monaška: Ognjeno rdečo maksi obleko bi ženske nad 60 let morale nositi tako

Priporočamo tudi: Kultne superge, ki jih Jennifer Lopez spomladi ne sezuje: Udoben in urban model, ki ga boste oboževali pri vseh modnih kombinacijah

Najbolj brano