5 razlogov, zakaj bi prihodnje leto morali obiskati festival Primavera Sound v Barceloni

Ste pripravljeni na prihodnje poletje?

5 razlogov, zakaj bi prihodnje leto morali obiskati festival Primavera Sound v Barceloni - Foto: Primavera Sound

Po dveh letih premora se je festival Primavera Sound v Barceloni v začetku junija praznoval 20 obletnico. Kljub nekoliko kaotični organizaciji se je obiskovalcem v spomin zapisal kot eden izmed najbolj vzemirjajočih vikendov poletja. Poglejte, zakaj bi ga prihodnje leto morali obiskati tudi vi! 

1. Svetovno znani izvajalci vseh zvrsti 

Drudi vikend je gostil imena, kot so Dua Lipa, Gorillaz, Interpol, Tyler, the creator, Lorde, Massive Attack, The Strokes, Jorja Smith, Megan Thee Stallion, Tame Impala in Yeah Yeah Yeahs. In to so bila bila le največja imena. 

Na drugih odrih so se zvrstili tudi Bad Gyal, Charli XCX, Black Coffee, Burna Boy, Giveon, Angèle, M.I.A. in mnogi drugi. 

2. Dih jemajoče prizorišče

Primavera Sound vsako leto dom najde v parku ob morju Parc del Fòrum. Ta tako čez dan kot ponoči ponuja spektakularne razglede ne glede na to, kam se obrnete. Priporočamo, da se na festival odpravite že čez dan, saj velikansko prizorišče ponuja ogromno čudovitih kotičkov. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Abram (@anabram_)

3. Dogodki v sklopu festivala

Festival se navadno razpotega čez dva vikenda v Juniju, to pa še ni vse. Poleg tega lahko zabavo začnete že prej in končate kasneje. Če boste seveda po dolgih nočeh še vedno našli energijo. 

Primavera a la Ciutat se je letos začela že dan pred uradnim začetkom v sredo v klubu Razmatazz, kjer so nastopile Albany, La Zowi, Megan Thee Stallion in Bad Gyal. V nedeljo pa se je zabava nadaljevala z dogodkom Brunch on the Beach z izvajalci, kot so Nina Kraviz, Peggy Gou, Monolik in Nicola Cruz.

4. Čudovita Barcelona   

Ali moramo tukaj sploh še kaj dodati? Če ste Barcelono že obiskali, veste o čem, govorimo in se boste tja gotovo z veseljem vrnili. 

5. Odlična družba

Ne glede na to, ali se na festival odpravite z veliko skupino prijateljev, morda le z najboljšo prijateljico ali partnerjem se boste imeli fenomenalno. In morda vas najboljša družba čaka, kjer bi jo najmanj pričakovali. :) 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Abram (@anabram_)

Karte za naslednje leto so že na voljo

Najbolj organizirani boste karte želeli zgrabiti čim prej. Festival se bo prihodnje leto zgodil na kar dveh lokacijah - v Barceloni in v Madridu. Vstopnice najdete jih tukaj.  

Fotografije: Primavera Sound, IG

Najbolj brano