0 % sladkorja, 100 % Vitamin Well

Letošnji najnovejši družinski član je tu. Brez sladkorja, gaziran in ni se mu moč upreti. Predstavljamo Vitamin Well ZERO – resnično potešitev žeje v treh različnih okusih iz izvirne serije pijač Vitamin Well: Celebrate, Reload in Prepare.

Promocijsko sporočilo, 23. 4. 2019
0 % sladkorja, 100 % Vitamin Well

Vitamin Well sedaj predstavlja svojo prvo pijačo v pločevinki: Vitamin Well ZERO. Vitaminsko obogaten prišlek v treh okusih iz priljubljene izvirne serije. Tako kot druge pijače Vitamin Well je pijača ZERO obogatena z vitamini in minerali. Poleg tega je gazirana za dotik svežine in je popolnoma brez sladkorja.

Tako vam z navdušenjem predstavljamo popolnoma novo pijačo, toda z enakimi okusi kot v naši priljubljeni izvirni seriji. S predstavitvijo pijače ZERO se še bolj vključujemo v glasbeno sceno s konteksti, ki jih še nismo raziskali. Poleg tega je pijača ZERO popolna alternativa, ko potrebujete slastno potešitev žeje brez sladkorja, trdi Karin Cavallin, vodja svetovne blagovne znamke pri družbi Vitamin Well.

Vitamin Well ZERO je na voljo v treh priljubljenih okusih: Celebrate, Reload in Prepare. Celebrate ZERO ima slasten okus po mangu in ananasu ter je obogaten z vitaminoma D in B12 ter cinkom. Reload ZERO ima rezek okus po limoni in limeti ter vsebuje vitamina B in D ter tudi cink in magnezij. Prepare ZERO ima svež okus pasijonke ter vsebuje vitamine C, D in B12 in Cink. Vse pijače Vitamin Well ZERO so gazirane, popolnoma brez sladkorja in postrežene v pločevinki 355 ml.

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri