Naslednji teden bomo žurali na tej čudoviti lokaciji (+ povsem varno)

Lahko bomo žurali tudi v času, ko je razglašena karantena, pa za to ne bomo dobili nobene kazni... Tu je ideja za najboljšo virtualno zabavo!

Lifestyle, 19. 11. 2020
Naslednji teden bomo žurali na tej čudoviti lokaciji (+ povsem varno) - Foto: Promocijsko gradivo

Aurora je nov projekt, ki so ga osnovali organizatorji največjega elektronskega festivala pri nas - festivala StellarBeat. Ideja je vzklila v času epidemije bolezni Covid-19, ki je izjemno prizadela vse akterje, ki so tesno povezani z glasbeno industrijo. Aurora so livestream dogodki, ki bodo enkrat mesečno postregli z izjemnimi DJ-ji na spektakularnih lokacijah po vsej Sloveniji in na celotni Adria regiji.

Nov projekt Aurora je avdio-vizualna galerija, neodvisna od vremena, časa in prostora. Je zatočišče za vse ljubitelje elektronske glasbe in tiste, ki pogrešajo festivale in dobro glasbo. Projekt je bil že dlje časa želja organizatorjev festivala StellarBeat, ki so bili letos zaradi epidemije primorani odpovedati festival. Tam bi se mudila takrat #1 DJ-ja na svetu, Dimitri Vegas in Like Mike. A nič zato! Kmalu so ugotovili, da je sedaj pravi čas za zagon novega, dodatnega projekta, Aurora.

Na premierni Aurori vrtel DJ UMEK

Pretekli mesec so Auroro premierno predstavili na rooftop terasi InterContinental hotela v Ljubljani. Kot prvi, je nastopil svetovno znani DJ UMEK, ki je v svojem eno uro trajajočem setu navdušil vse gledalce doma. Njegov nastop si je ogledalo več kot 100 tisoč gledalcev iz več kot 40 držav po vsem svetu.

Drugi pojav Aurore bo lovil Mike Vale 

Z Auroro bomo ponovno zaplesali 26. novembra 2020. Ob soju spektakularnih luči, bo nastopil DJ svetovnega kova. Ob sončnem zahodu, bomo lahko na Poti med krošnjami, v živo prek spleta spremljali Mike Vale-ta.

Vale je s svojimi hiti vseskozi pri samem vrhu svetovnih lestvic elektronske glasbe, uvrstil pa se je tudi na lestvico Beatport 100 najbolje prodajanih artistov vseh časov.

Aurora bo predvajana na več različnih platformah, tudi na našem Facebook profilu. Da je ne zamudiš, jo spremljaj na Facebook strani. Skupaj se prepustimo in potopimo v glasbo in luči na Poti med krošnjami z Mike-om Vale-tom. Do 26. novembra pa le potrenirajte nekaj plesnih gibov.

Fotografije: promocijsko gradivo

Preberite več na Cosmopolitan.si

Najbolj brano