NAGRADNO: Osvojite lušten darilni paketek 'Celo leto zmenkov'!

Darilni paketek 'Celo leto zmenkov' bo 100% popestril vajino letošnje valentinovo in hkrati celo leto. Sodelujte v nagradni igri, v kateri bomo eni od bralk podelili darilni paket fantastičnih idej za zmenke blagovne znamke Poročna beležnica!

Lifestyle, 23. 1. 2017

Leto zmenkov

Naj bo letošnje valentinovo posebno!

Blagovna znamka Poročna beležnica, za katero stoji mlada slovenska oblikovalka Ana Črešnik, predstavlja nov produkt – darilni komplet 'Celo leto zmenkov'. Gre za kompletek 12 kuvert (za vsak mesec v letu ena), v katerih so zbrane konkretne, zanimive in luštne ideje za zmenke.

"V vsaki kuverti se skriva drugačna ideja za vajin zmenek, na primer izlet, obisk dogodka, ideja za preživljanje kvalitetnega prostega časa v dvoje doma, ... Prvi zmenek pa lahko načrtujeta kar za letošnje valentinovo. Naj bo le-to posebno! Tako, toliko izdam, več pa ne bom povedala, saj bo na ta način odpiranje kuvert zanimivejše," nam je razkrila Ana.

Vsak par bi moral okusiti 1 'Celo leto zmenkov', ker ...

... se je v zvezi potrebno truditi, to pa je eden izmed načinov, kako to početi.
... bosta tako 'prisiljena' okušati užitke zgolj in samo v dvoje in si enkrat na mesec vzeti čas samo zase. To 100% potrebuje vsako zdravo razmerje!
... se bosta enkrat na mesec zagotovo hudomušno sprostila, zvezo poglobila in ustvarila 12 čudovitih ljubezenskih zgodb v enem letu.

Ste za 12 super zmenkov, od katerih bo prav vsak od njih nekaj posebnega, drugačnega?

Sodelujte v nagradni igri!

Elle bo eni bralki podarila darilni komplet 'Celo leto zmenkov'.

Vse kar morate storiti je, da v komentar pod našo objavo na Elle.si Facebook profilu napišete, kako izgleda vaš sanjski zmenek. Z nekaj sreče bo komplet dvanajstih idej za zmenke vaš!

V ponedeljek, 30. januarja 2016, bomo izžrebali srečnico, ki bo prejela produkt 'Celo leto zmenkov'. Nagrajenko bomo objavili na Facebooku.

Pravila nagradne igre najdete na tej povezavi.

Za več informacij in produktov blagovne znamke Poročna beležnica kliknite TUKAJ ali obiščite njihov Facebook profil.

Najbolj brano