Na valentinovo so rekli DA

Na praznik zaljubljencev so v s cvetjem okrašeni poslovalnici Nove KBM v centru Ljubljane potekale zabavne simbolične poroke. V ceremoniji s poročno koračnico in družicami je matičar – stand-up komik Luka Korenčič – z veseljem poročal naključne pare, ki so si zaželeli izreči svojo ljubezen.

Promocijsko sporočilo, 14. 2. 2020
Na valentinovo so rekli DA - Foto: PROMO

Kakšna pa je povezava med banko in poroko? Obstaja vez, ki lahko par, tako kot poroka, še močneje poveže. Ta vez je skupna odločitev za kredit: Ko se par namreč odloča o skupni prihodnosti – prenovi stanovanja, nakupu skupnega avta … – za uresničitev skupnih ciljev pogosto potrebuje kredit. Čeprav le ena oseba v paru vzame kredit, gre za skupno odločitev.

Zato bodo pri Novi KBM v nagradni igri, ki poteka od 14. do 29. 2. 2020, z nekaj sreče nagradili posameznike, ki bodo v poslovalnici Nove KBM sklenili kredit NAPREJ v družbi svoje boljše polovice. Vsakemu izmed 20 srečnih nagrajencev bodo podarili dva poročna prstana Zlatarne Celje, saj skupna odločitev za kredit kaže pravo predanost skupnemu življenju.

Kako vama lahko kredit NAPREJ pomaga pri uresničitvi skupnih ciljev?

Se odločata za obnovo kuhinje, osvežitev kopalnice, nakup skupnega avta, morda želita vložiti v vajino zdravje ali izobrazbo?

Kredit do 30.000 EUR vama Nova KBM odobri v nekaj minutah, pri tem pa se izogneta odvečnemu čakanju, drobnemu tisku in skritim presenečenjem. Kredit NAPREJ je namreč brez skritih stroškov in stroškov odobritve, poleg tega pa je povsem brez nejasnosti – enostaven in razumljiv.

⇒ Če še nista stranki Nove KBM, ne skrbita, kredit je po izjemno ugodni obrestni meri na voljo tudi strankam drugih bank.

⇒ Če kredit eden od vaju sklene do 29. 2., lahko sodelujeta v žrebanju za dva poročna prstana Zlatarne Celje. Preverita pogoje sodelovanja na nkbm.si/naprej.

 

 

Najbolj brano