Živa Vadnov

Nekdanja misica, organizatorka dogodkov in ustvar­jalka v videoprodukciji rada posveča svoj čas tudi pisanju in skrbi za svoj videz.

Živa Vadnov - Foto: Fotografija Matevž Kostanjšek, Fotografija arhiv Elle in promocijsko gradivo

Vaši lepotni obredi?

Nimam posebnih lepotnih obredov, pomembna sta čistoča in urejenost. Vsak dan se počešem in si umijem zobe in obraz, grem na sprehod ali teč. Če zaradi obveznosti ne najdem časa, aktivnost naslednji dan podvojim. Enkrat na teden svojemu telesu privoščim solni piling Spa Sensation, Biodroga.

Kako skrbite za svoj obraz?

Na obraz, vrat in dekolte vsak dan zjutraj in zvečer za nekaj minut nanesem gel Cellfood, ki je iz naravnih sestavin in je izboljšal videz moje kože. Preden sem ga začela uporabljati, sem imela zelo suho kožo.

Najljubši izdelki za nego obraza?

Gel za obraz Cellfood je res super! Pri negi kože na obrazu, s katero sem prvič v življenju zadovoljna, pa mi pomaga paleta izdelkov Spa Sensation, Biodroga. Kot podlago pudru uporabljam dnevno kremo Royal Aquamarine Formula, po potrebi nanesem masko za obraz Basic Moist Mask, prav tako masko za ustnice Special Care. Vsi izdelki so naravni.

Koliko, kdaj in s čim se posvečate lasem?

Lasem namenim zelo malo časa, morda celo najmanj. Geni so me obdarili z močnimi in gostimi lasmi, s katerimi nimam težav. Kot balzam in obenem masko uporabljam Lavender Mint, Moisturizing, Paul Mitchell.

Najljubši pripomočki in negovalna sredstva za telo?

Za nego telesa solni piling Spa Sensation, za predele, na katerih se počasi naseljuje celulit, pa uporabljam Biodrogin­ Cellulite Control Body Care.

Čemu se pri negi najraje posvečate?

Podplatom. Včasih pozabimo, da obstajajo. Dobra masaža, odstranitev poroženele kože in negovani nohti. Za dodatek še hranilna krema in počutim se kot prerojena.

Šport – kateri in kako pogosto?

Sprehodi, tek, kolesarjenje in pred kratkim fitnes. Po 25. letu je treba začeti migati, saj se maščobne blazinice od ogledovanja in vzdihovanja ne bodo začele topiti. Vedno sem v pogonu in precej nemirna. Izjema so hladni zimski večeri, ko sem kot naša dva mačka, zavita v odejo dremuckam.

Najljubša razvajanja?

Dobra knjiga, čokolada in kozarec rdečega vina. Precej zdravo, kajne? Ne hodim v savne, na masaže in podobno.

Tretmaji in posegi, ki so vredni svojega denarja?

Pedikura in manikira, depilacija, telesna vadba in zdravo prehranjevanje, za kar si je treba vzeti čas.

Najljubša dišava?

Je nimam. Odvisno od počutja. Rada imam vonjave Escade, 5th Avenue – Elizabeth Arden, Hypnotic Poison – Dior. Trenutno mi je najljubši the one, Dolce & Gabbana.

Bleščilo ali šminka?

Labello kamilica za vsak dan, za večerne izhode pa bleščilo ali šminka.

Lepotne skrivnosti misice Žive Vadnov?

Zmernost pri vsem! Pri negi obraza in telesa, športu, delu in lenobi.

Najpomembnejša stvar, povezana z lepoto?

Počutiti se dobro in imeti rad svoje telo. Brez vztrajnosti pri telesni dejavnosti ter redni in zdravi prehrani uspeh ne bo viden.

Pripravila Petra Arula

ELLE januar 2010

Najbolj brano