MišMaš Promocijsko sporočilo

Za valentinovo podarjamo sadne poljube!

14. 2. 2014

Praznika zaljubljenih ni brez poljubljanja. Poljubljanje pa je najslajše z dobro negovanimi ustnicami, za kakršne poskrbi Labello.

NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA. ŽREB JE BIL NAKLONJEN EMI PLUT (GRADAC), ANJI SLEJKO (DOBRAVLJE) IN MATEJI ZVERŠEN (ŠENČUR).

Elle.si poklanja tri sadne Labello poljube – Labello breskev, Labello jagoda in Labello češnja. Na naslov nagrade_elle@adriamedia.si najkasneje do 1. marca pošljite svoj najlubši Labello sadni okus – breskev, češnja ali jagoda, mi pa bomo med vsemi izžrebali tri prejemnice enega izmed treh sadnih okusov. Njenega najljubšega, seveda.

Labello breskev

Razvaja vaše ustnice z vznemirljivo breskovo aromo in s sijočo barvo. Nežen koralni lesk poudari ustnice, medtem ko jih negovalna formula s tehnologijo Hydra IQ, z izbranimi finimi voski in bogatimi olji intenzivno neguje. Za moden, naraven videz in gladke ustnice, ki so videti čudovite in ki neizmerno privlačijo poljube.

Labello jagoda

Balzam Fruity Shine Strawberry je sladek način, da ustnicam podarite kanček sijoče, jagodno rdeče barve, ki je z vsakim nanosom intenzivnejša, ter jih dolgotrajno navlažite, da postanejo mehke in gladke, kakršne privabljajo poljube. Razvajajte čute z zapeljivim, poletnim vonjem jagod. ZF 10 ščiti ustnice pred UVA- in UVB-žarki.

Labello češnja

Odkrijte sočen vonj češnje in čudovit rdečkast sijaj z novim balzamom Labello FRUITY SHINE češnja. S sadnimi izvlečki in bleščečimi pigmenti vaše ustnice razvaja s sadnim vonjem in jih z nežnim rdečim obarvanjem ravno prav poudari. S tem balzam združuje dolgotrajno vlaženje in vznemirljiv sadni vonj. Ustnice naredi mehke in gladke. Vsebuje tudi ZF 10, ki bo v spomladanskih dneh nežno kožo na ustnicah zaščitil pred UVA- in UVB- žarki.