Vabljeni na dogodek 500 Podjetnic: Služb ne iščemo, mi jih ustvarjamo

Letošnji dogodek bo po koronski odsotnosti potekal 6. aprila 2023 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Vabljeni na dogodek 500 Podjetnic: Služb ne iščemo, mi jih ustvarjamo - Foto: Profimedia

Po odsotnosti se vrača dogodek 500 Podjetnic pod sloganom Energija za prihodnost – Služb ne iščemo, mi jih ustvarjamo. Program prireditve je posvečen energiji za prihodnost, novim delovnim mestom in vplivu podjetniške dejavnosti žensk na okolje in družbo. 

Družbeno aktualne vsebine

Na največjem srečanju slovenskih podjetnic želijo ponuditi javnosti premislek tudi o energetskih virih, o možnostih in o pomenu posameznikove energije pri ustvarjanju pogojev za prihodnost, o potencialu za delovna mesta pri ženskih podjetjih, o intelektualni lastnini in podpornem okolju.

Pokroviteljstvo dogodka sta letos prevzela predsednica državnega zbora mag. Urška Klakočar Zupančič in minister za gospodarstvo Matjaž Han, nacionalni partner pa je SPIRIT javna agencija. Z njimi bodo tudi direktorica Urada za intelektualno lastnino mag. Karin Žvokelj, direktorica javne agencije AJPES in drugi predstavniki inštitucij in gospodarstva.

Predstavitev izjemnih zgodb

Svoje poslanstvo bo na dogodku predstavilo 20 izjemnih žensk, ki so še posebej zaznamovale slovenski prostor s svojo energijo in družbeno angažiranostjo na področju podjetništva, gospodarstva, družbenih dejavnosti, športa in dobrodelnosti. Vsem pa je skupna podjetnost in dejstvo, da so aktivne podjetnice.

Njihove navdušujoče zgodbe bodo predstavljene v kratkih video nagovorih, prisotne pa bodo tudi na sami  prireditvi. 

Tematska in sponzorska omizja

Posebna podpora mreženju bo tudi ureditev dvorane na Gospodarskem razstavišču, v kateri bodo razmeščene okroglih mize, ki omogočajo prijeten pogovor in poslovne stike v posebnih terminih, namenjenih barvnemu mreženju. Mreženje bo moderirala evangelistka kreativnosti mag. Nastja Mulej.

Kaj se bo dogajalo?

Med dopoldanskimi vsebinami bodo uvrščene kratke predstavitve najrazličnejših področij in dejavnosti, ki prispevajo k večji učinkovitosti podjetja, boljšemu vodenju, kvalitetnim delovnim odnosom in osebnostni rasti. Te  vsebine bodo nanizale govornice in govorniki, kjer je še posebej izpostavljen nastop dr. Tomaža Žagarja, predstavnika Gen Energije.

Najboljši vir energije za uspeh? - dr. Tomaž Žagar
Osebna blagovna znamka -ključ do obilja– mag. Maša Popović
Osebna energija – dr. Aleksander Šinigoj
Lahko sem srečna in uspešna – Tanja Skaza
Moč mojega vedenja mag. Irena Deželak
Podatki kot gonilo uspeha – mag. Mojca Kunšek
Človek, gibljivi kapital podjetja - Sabina Ivanković
Trajnostni cilji in podjetništvo Actimpact
Od korporacije do posameznice - Karmen Pangos
Skriti vir energije in temelj ravnovesja – družina Nataša Kogoj
Znanost in življenjska izkušnja – dr. Špela Miroševič

Dogodek z dobrodelno noto

Z žrebanjem srečk in donacijami bodo zbirali sredstva v podporo Fundaciji CTNNB1, ki zbira sredstva za razvoj genskega zdravila za otroke z redko boleznijo sindrom CTNNB1.

Razstavljavci in sponzorji bodo na stojnicah predstavili svojo ponudbo, da pa bi pospešili prodajo, bodo med udeleženke z žrebom razdelili 200 bonov v vrednosti po 5 EUR.

Kontakti za več informacij o programu:

info@500podjetnic.si

Telefon: 030 756-725 ali 041618091

Prav prisrčno vabljene podjetnice in podjetne ženske, in vsi, ki verjamete v podjetnost žensk.

Najbolj brano