Tedenski horoskop od 8. do 14. aprila

Kaj so nam zvezde in planeti namenili ta teden? Preverite v tedenskem horoskopu.

Tedenski horoskop od 8. do 14. aprila - Foto: Profimedia

Sredo bomo začeli pod vplivom Lune v znamenju strelca, ki bo našim mislim in dejanjem dajala nov zalet, čeprav bomo zaradi vpliva Saturna napredovali nekoliko počasneje. Prav tako vsem naša energija ne bo všeč, zato se kaj hitro lahko tudi spričkamo, vendar nas takšne in podobne malenkosti ne bodo obremenjevale, ker smo pod zaščito Jupitra v Levu, ki se danes spet obrne direktno. Ta nam prinaša še več energije, dobre volje in notranje moči, s katerimi se bomo težavam postavljali po robu, morda nas kmalu čaka tudi (službena) pot v tujino. Zvečer bomo nekoliko bolj utrujeni kot po navadi, naše misli pa zmedene, zato se ne ukvarjajmo z načrti o prihodnosti, raje pojdimo spat nekoliko prej.

Četrtek bo še bolj uspešen, kot je bila sreda, vse nam bo teklo kot po maslu, pa naj gre za odnose (tudi na delovnem mestu), sveže ideje ali neposredno komunikacijo, pred katero bodo klonili tudi naši nasprotniki. Samostojnost in dobro opravljeno delo nas bosta povzdignila v očeh nadrejenih, zato bomo zvečer več kot razpoloženi za zabavo, pa naj bo skrajno intimna ali pa vsem na očeh, zadržkov ne bomo poznali.

S petkom Luna vstopi v znamenje kozoroga in svet se bo v trenutku zresnil. Nič več ne bo časa za koketiranje in živahne pogovore, od nas se bo zahteval resen pristop k stvarem, še posebej k delu, namesto optimizma nas bo prevzemala globoka resnost, če že ne pesimizem, vseeno pa se lahko potrudimo in si ne dovolimo, da bi postali negativni. Vsekakor danes ne bomo odšli iz službe prej, zato ker je petek, če pa že, nam bodo delovne obveznosti ves čas dihale za vrat.

Sobota bo precej harmonična, številni bodo nadaljevali z delom, ki ga niso dokončali, zato jih bo spremljal nemir. Imeli bomo potrebo, da se dokažemo v svoji zasebnosti, saj nas Luna v Kozorogu spodbuja k tekmovalnosti, poleg tega pa nam daje občutek, da moramo biti v vsem najboljši, kar je lahko zelo naporno. Zapomnimo si, da pritiskamo sami nase in da za našo obremenjenost ni "kriv" nihče drug kot mi sami.

Večina nedelje bo še vedno pod vplivom Kozoroga, zato bomo tudi bolj introvertirani, pojavijo se lahko odtujenost in težave v komunikaciji, predvsem zadržanost oziroma zaprtost. Svojega notranjega sveta ne bomo želeli deliti do večera, ko Luna prestopi v znamenje vodnarja in nam znova razpre pljuča, da se lahko na široko nadihamo. S partnerjem se bomo zelo lepo gledali, in ker je Venera včeraj prestopila v Dvojčka, tudi spogledovali, nasploh bomo romantično in idilično razpoloženi, in tako bomo poskušali zaključiti tudi teden, ki nam ni prizanašal z napori.

Najbolj brano