Tedenski horoskop od 31. avgusta do 7. septembra

Ponedeljek bomo začeli z Luno v Ribah, ki bo v povezavi s Saturnom poskrbela, da bomo čustveno trdni in da nas ne bo mogla podreti vsaka sapica. Ko se Luna čez čas premakne v Ovna, pa bomo dobili tudi povsem nov zagon ter drugačno energijo. Malce bolj bomo odločni in zaletavi, vse bomo hoteli narediti po svoje, ne da bi upoštevali druge, kar lahko povzroči tudi nesporazume in zamere.

Tedenski horoskop od 31. avgusta do 7. septembra - Foto: Profimedia

Torkovo jutro bo najprej delovalo obremenilno, nato pa bodo zaradi objema Marsa in Venere energije bolj prijetne, ljubeči bomo, tudi v erotičnem smislu, kar lahko izkoristimo že zjutraj. Tako razpoloženi lahko premikamo gore, ne da bi se morali zato spreti, če pa nam uspe, da prevzamemo vodstvo v skupini, bomo tudi zelo učinkoviti.

Sreda bo minevala z Luno v Biku in nas bo postavila na bolj realna tla. Jasno se bomo zavedali, kaj je pomembno in kaj hočemo, vendar ne bomo naskakovali nemogočih stvari, temveč počeli tisto, kar nam gre dobro od rok. Okolica bo v nas videla prizemljenost, zato lahko mariskomu ponudimo podporo, pa ne samo materialne vrste. Pridni bomo in odgovorni, zato si zvečer privoščimo malce razvajanja, skuhajmo dobro večerjo, in če je mogoče, nanjo povabimo prijatelje. Lahko pa se odpravimo v šoping in si privoščimo kaj lepega.

Četrtek bo zelo ploden dan, saj bomo zelo delavni in uspešni. Svoje cilje bomo videli jasno in odločno jih bomo zasledovali, s pravo bikovsko trmo. Seveda to vsem ne bo všeč, marsikomu lahko stopimo na žulj, partner pa nam lahko pokaže svoje nezadovoljstvo in nestrinjanje z našim ravnanjem. Ne bodimo tako trmasti in ne mislimo samo nase.

V petek bo naše nestrinjanje s svetom doseglo svoj vrhunec, težave bomo imeli tako z nadrejenimi kot s preostalimi. Spet se bomo vkopali v zemljo in pokazali roge, pozneje, ko gre Luna že v Dvojčke, pa bomo tudi verbalno lahko zelo nemogoči in lahko izrečemo stvari samo zato, da bomo koga užalili ali prizadeli. Prevzemale nas bodo negativne misli in nemir.

Sobota bo bolj spodbudna, bolj bomo družabni in prijazni, predvsem pa se bomo o preteklih dneh lahko pogovarjali in marsikaj razčistili, tudi če posledice ne bodo najbolj prijetne. Vendar je dobro vedeti, da nas bo vsa slaba volja ali zamera slej ko prej zapustila, saj bomo zaradi povezave Lune, Marsa in Venere najbolj prikupna in očarljiva oseba na svetu. Vsi nam bodo jedli iz roke, sploh pa partner, s katerim bomo doživeli nekaj izjemnih trenutkov.

Nedelja bo sprva zelo živahna, pa tudi Venera dopoldne krene spet direktno, kar pomeni, da bomo preteklost ali pa vsaj del nje lahko pustili za seboj in se odprli svežim čustvom. Luna se popoldne premakne v Raka, kar bo prineslo nežnost in občutljivost ter povečano skrb za otroke in družino.

Najbolj brano