Tedenski horoskop od 28. aprila do 5. maja

Čeprav so pred vrati prazniki, bo torek še vedno zelo deloven dan, v katerem bomo postorili marsikaj koristnega.

Tedenski horoskop od 28. aprila do 5. maja - Foto: Profimedia

Marljivo se bomo spoprijemali s težavami na delovnem mestu, ukvarjali se bomo z majhnimi stvarmi, ki zahtevajo natančnost in odgovornost. Če ne bomo delali v službi, bomo pridni doma, predvsem se lahko zavrtimo po kuhinji in ustvarimo kakšno kuharsko mojstrovino, ki bo razveselila vse družinske člane, še posebej partnerja. V noči na sredo lahko slabo spimo ali pa imamo neprijetne sanje.

Sreda bo kreativna, poskrbeli bomo, da nas bodo v službi jemali resno, če bomo doma, pa se lahko spričkamo s partnerjem, vendar zamera ne bo trajala dolgo, saj bomo stvari urejali med rjuhami in pomirili vsa nasprotja. Sicer pa velja, da majhna nasprotja oziroma stvari, ki nas motijo pri partnerju, začnemo počasi sprejemati, ne pa vedno popravljati ali poskušati urediti razumsko, zato uporabimo svojo intuicijo.

V četrtek bomo zelo sproščeni, saj vemo, da je pred nami dela prost dan, kar bo prineslo veliko dobre volje in želje po zabavi. Lepo nam bo, če bomo na obisk povabili stare prijatelje in skupaj uživali ob prvomajskem kresu, lahko pa kresujemo v množici na prostem. Nekoliko bomo nagnjeni k pretiravanju pri pijači ali čem drugem, veliko bolje bi bilo, če bi ostali zmerni, naslednji dan si bomo hvaležni.

Čeprav bi lahko pričakovali, da bo 1. maj dan za počitek, nas bo prebudil Merkur, ki bo v zgodnjih jutranjih urah vstopil v znamenje dvojčkov, ki prinaša s seboj radovednost, družabnost in komunikativnost. Če si ne bomo poiskali zabavne družbe, se bomo zleknili pred televizijo in si pogledali kaj zanimivega, od dokumentarnih do običajnih filmov, se zakopali v knjigo ali prespali dan do večera, ko ne bomo več zdržali sami. S partnerjem se odpravimo ven, povabimo s seboj prijatelje in uživajmo v dobri družbi, saj bomo duša in srce zabave.

Sobota na začetku prinaša nekoliko nemira in napetosti v odnose z drugimi, predvsem s partnerjem. Hitre spremembe nam ne bodo dišale, sploh pa poskušajmo stvari najprej premisliti, preden jih storimo. Popoldne se zbližata Luna in Venera, obe v zračnih znamenjih, kar nam bo zopet dalo krila. Ne bomo samo družabni, ampak poudarjeno romantični ter željni bližine. Pomembno nam bo, da je partner z nami na isti valovni dolžini.

V nedeljo bo zasvetila Luna v znamenju škorpijona, kar bo odneslo lahkotnost zadnjih dni, namesto tega bodo naše misli bolj obremenjene, a tudi z boljšim in globljim uvidom, stvarem bo treba priti do dna. Morda nas bodo mučile nepotrebne misli, vendar se bomo zvečer umirili in se posvetli partnerju. Močno se bo poznalo, da je v ponedeljek že polna luna, kar vedno pomeni nekoliko več stresa in napetosti, zato se pripravimo in ohranimo mirne živce.

Najbolj brano