Tedenski horoskop od 25. maja do 1. junija

Kaj prinaša teden, ki je pred nami? Dejstvo je, da je že čutiti vpliv prihajajoče polne lune, ki bo naredila zanimiv teden.

Tedenski horoskop od 25. maja do 1. junija - Foto: Profimedia

Ponedeljek prinaša veliko delovnega zagona, vendar pa tudi zaplete in težave pri delu, ki so posledica delovanja retrogradnega Merkurja in aspektov na nebu. Trmasto bomo vztrajali pri malenkostih, kjer bi morali pokazati več širine, prav tako nas lahko težijo neurejni odnosi z bližnjimi, ne bo nam ušel kakšen kratek stik z avtoriteto, če ne bomo dovolj zagnani in pridni.

Tudi torek ne bo najbolj preprost dan, čeprav se bomo bolj energično spopadali s težavami kot prejšnji dan, vendar jih ne bomo tako uspešno rešili. Mars je v neprijetnem aspektu s sanjavim Neptunom, zato bomo zmedeni in brezvoljni. In ker nam ne bo najbolje uspevalo, bomo grizli sami sebe in si očitali nesposobnost. Lahko se pojavijo tudi težave v partnerstvu, ki jim ne bomo kos, a vseeno se bo pojavil žarek upanja: v lepi povezavi z Luno bo tudi Pluton, ki nas bo opozarjal na spremembe in nas naredil močnejše ter bolj prepričane vase.

Po napornem začetku tedna nas čaka sreda, ki bo naravnost čudovita. Oddahnili si bomo od težkih misli in občutkov, dan bo prepreden z vplivi Venere, zaradi katere bomo očarljivi, Merkur pa bo poskrbel, da se bodo vrnili naša družabnost, sproščenost in aktivnost - še največ bomo opravili z govorjenjem.

Četrtek predstavlja vrhunec tedna, saj bo poln lepih aspektov, zaradi katerih bomo srečnejši in bolj samozavestni. Na delu bomo spet ujeli ritem z avtoriteto in se učili sodelovanja, morda bomo oživili nekaj starih poslovnih idej ali pa jih končno uspešno zaključili. Najlepši pa bo večer, ki bo zelo romantično obarvan, od nežnosti do izbruhov strasti, s katerimi se bomo pozabavali pozno v noč.

Petek bo poslovno zelo napreden in namenjen vzdrževanju poslovnih stikov ter širitvi dejavnosti bodisi z novimi projekti bodisi z nadaljevanjem starih. Imeli bomo močne prebliske, ki pa ne bodo vedno združljivi z realnostjo, kar nas bo izčrpalo. Ko se bomo utrujeni vrnili z dela, poskrbimo, da bomo imeli nekaj časa samo zase, sicer bomo popadljivi, še posebej do partnerja.

Konec tedna se bo začel z Luno v znamenju škorpijona, ki napoveduje intenziven čas, čas, ko se lahko posvetimo svoji notranjosti in se odločimo tudi za korenite spremembe. Zaradi povezave Sonca z Merkurjem bomo točno vedeli, kaj želimo, ne pa nujno tudi, kako se bomo tega lotili. Malenkosti bo treba dobro premisliti.

Soboto lahko izkoristimo za opravila, ki jih sicer radi prezremo, prav tako se lahko odpravimo na kakšen izlet v bližino vode ali organiziramo piknik.

Nedelja bo nekoliko bolj obremenjujoča, uglašeni bomo s svojo notranjostjo, ne pa tudi z zunanjim svetom, za katerega se nam bo zdelo, da od nas pričakuje preveč. Lahko sledijo nesporazumi s partnerjem, pa tudi s starejšimi osebami, ki zase terjajo preveč spoštovanja, ne da bi to znali utemeljiti. Popoldne bomo utrujeni in zmedenih misli, vendar jih poskusimo pustiti ob strani. Privoščimo si sproščujočo kopel in se kmalu umaknimo v spalnico, kjer nas bo prevzel svet sanj.

Najbolj brano