Tedenski horoskop (od 12. do 18. januarja)

Novo leto se je začelo, pozornost bo treba usmeriti v delo in vztrajati pri svojih ciljih, saj nam z ovirami ne bo prizaneseno, a nagrada sledi konec tedna.

Tedenski horoskop (od 12. do 18. januarja) - Foto: Profimedia

Teden bomo začeli spodbudno – Luna v znamenju tehtnice nas bo usmerjala v odnose, tako na poslovnem kot zasebnem področju, vadili bomo potrpežljivost in strpnost, ki nas bosta pripeljali do lepih rezultatov. Kar zadeva delo, bomo nekoliko bolj počasni in morda celo flegmatični, saj je Mars prestopil v znamenje rib, bolj pozorni bodimo tudi v prometu in ne izzivajmo po nepotrebnem.

Torek bo bolj nemiren kot ponedeljek, saj tudi planeti na nebu zahtevajo več akcije – predvsem bomo blesteli s kreativnimi prebliski, s katerimi bomo vzbujali pozornost nadrejenih, ki se z vsemi našimi razmišljanji morda ne bodo vedno strinjali, zato ne silimo z glavo skozi zid, saj bi nas to stalo preveč časa in energije pa tudi dobre volje. Zvečer si vzemimo čas za partnerja, naredimo si ga res posebnega, naj gre za kuhanje v dvoje, seks ali pogovor, ki nas lahko zbliža.

V sredo vstopi Luna v znamenje škorpijona, ki prinaša s seboj višek energije, ki jo bomo znali obrniti sebi v korist. Neustavljivi bomo na delovnem mestu, kjer lahko v kratkem času dosežemo zelo veliko – če so se nam nabrale obveznosti, je sreda odličen dan, da jih "počistimo" in naredimo prostor novim idejam, vendar pazimo, da naše sanje ne bodo prevelike oziroma preveč ambiciozne, saj smo lahko razočarani. Izžarevali bomo tudi posebno privlačnost, s katero bomo učinkovito osvajali okolico, da nam bo jedla z roke, predvsem pa bo partner tisti, ki nam bo nenehno dihal za vrat in zahteval svojo potešitev.

S četrtkom se bomo nekoliko naveličali svoje brezhibne podobe, zato bomo bolj nestrpni, nepotrpežljivi in trmasti. Imeli bomo prevelik apetit, da ne bi z njim komu stopili na žulj, vendar ne bomo dovolj tolerantni, da bi našli srednjo pot. Morali si bomo dopovedati, da vse ne more biti vedno po naše, posebna previdnost naj velja v prometu in v odnosu z avtoritetami, svojih frustracij pa ne tolažimo s hrano.

Tudi v petek ne bomo nič manj bojevito razpoloženi, le v zraku bo vladalo več optimizma kot dan prej, sicer pa nam bo še vedno primanjkovalo tankočutnosti do okolice in treznega pristopa k dejstvom, stvari bomo vse preveč videli po svoje, kot da smo vsemogočni.

Konec tedna pa bo naravnost kraljevski: sobota bo poskrbela, da se bodo skrbi prejšnjega tedna razblinile in naredile prostor novim čustvom. Odličen dan za druženje, klepetanje, raziskovanje obzorij (odpravimo se na izlet) in zabavo – noč bo izjemno naklonjena ponočnjakom.

Nedeljsko jutro nam ponuja priložnosti za pozno vstajanje in lenarjenje, vendar to še ne pomeni, da bomo ves dan preležali. Nasprotno, zelo pridni in dejavni bomo, postorili bomo vse tisto, kar se nam običajno ne ljubi, in se z glavo, polno novih idej, že veselili ponedeljka. Zelo lepo bomo videli tudi partnerja, zato je pred nami romantičen dan, še bolj pa večer.

Najbolj brano