Sveže oblikovanje, čutna skulptura, športen karakter ...

Voznike in voznice navdušuje s privlačno kombinacijo čustev in preverjenih tehničnih temeljev.

Promocijsko sporočilo, 14. 11. 2012
Sveže oblikovanje, čutna skulptura, športen karakter ...

To je novi Clio

Gre za prvi serijski model, ki je v celoti zasnovan po prenovljenih oblikovalski strategiji blagovne znamke Renault. Hkrati v vseh pogledih izpolnjuje Renaultove visoke standarde kakovosti, ponuja veliko serijske in dodatne opreme, nove motorje pa odlikuje izjemna varčnost.

Novi Clio s povsem novim oblikovanjem v velikem slogu odpira novo poglavje zgodovine Renaulta. Ob globalni predstavitvi avtomobila je Laurens van den Acker, direktor Design Renaulta poudaril: "Novi Renault Clio je bil zasnovan kot čutna skulptura, ki vzbuja hrepenenje. Mišičaste obline izražajo dinamičnost, kakršno izžareva oblikovalska študija DeZir. Ni ostrih ali agresivnih kotov in robov, le bujne obline, ki budijo željo, da bi stegnili roko in ga pobožali,"

Vozilo so zasnovali in oblikovali strastni, skrbni in predani strokovnjaki. Zato je novi Clio izdelan natančno in povsem izpolnjuje Renaultova stroga merila kakovosti. Hkrati na racionalen in hkrati čustven način odlično izpolnjuje pričakovanja kupcev.

Sveže oblikovanje, vrhunska kakovost, športen karakter, prostorna in privlačna notranjost, inovativne tehnološke rešitve, visoka raven varnosti, nizka poraba in izpusti – to je novi Renault Clio.

Svež veter na trgu

Novi motorji Energy in pripomočki za gospodarno vožnjo omogočajo izjemno majhno porabo goriva, hkrati pa avto še vedno zagotavlja velik užitek v vožnji. Z vso skrbnostjo je Renault zagotovil visoko raven varnosti in po merilih EuroNCAP dosegel najvišjo oceno.

S ponudbo številnih tehnoloških novosti, ki bodo s tem postale dosegljive veliko širšemu krogu kupcev, novi Clio prinaša svež veter na trg. Vsak paket serijske opreme in notranje ureditve v ponudbi Novega Clia prinaša posebno ozračje in ima lastno osebnost.

Že v osnovni različici sta jasno zaznavni kakovost oblikovne zasnove in materialov ter bogata serijska oprema: po višini in globini nastavljiv volan, zložljiva in v razmerju 60/40 deljiva zadnja klop, električni pomik stekel spredaj in zunanjih ogledal, prostoročen vstop in zagon motorja...

Nova pa je tudi možnost osebne prilagoditve Clia, saj ima Renault program osebnih prilagoditev, ki omogoča 'videz po meri'. Ta program obsega vse motorje v ponudbi in najbolje prodajane različice, kar pomeni, da je tudi povsem cenovno dosegljiv za večino kupcev modela.

Najbolj brano