MišMaš Promocijsko sporočilo

Renault obudil legendo

10. 10. 2011

V nebeško modri barvi in z dvema značilnima belima črtama se vrača legenda Gordini.

Po slovenskih cestah bo zapeljala kot Twingo Gordini in Clio Gordini. Navdušenci posebnih avtomobilskih izdaj bodo tako lahko uživali v vožnji, ob tem pa vsekakor ne bodo ostali neopaženi.

S tem Gordini ponovno postaja prepoznavni znak kolekcije elegantnih, športnih vozil, namenjenih tistim, ki želijo uresničiti sanje o stilu, užitku in vozilih z odličnimi voznimi lastnostmi.

Amédée Gordini ...

velja v svetu avtomobilizma za eno izmed najbolj priznanih imen, med drugim pa je podjetju Renault z njegovo pomočjo uspelo osvojiti nekatere najpomembnejše naslove iz sveta motoršporta.

V 60-tih in 70-tih letih prejšnjega stoletja je z modro-belo barvno kombinacijo in odličnostjo svojih vozil osvajal srca mladih in trend je bil rojen. Ime Gordini je tako kmalu postalo sinonim za dinamičen način življenja, ki je zaznamoval številne generacije.

Z obuditvijo legende Gordini so se pri Renaultu odločili, da vsem urbane dinamike željnim ponudijo vozilo, ki bo združevalo retro slog, obenem pa bo voznika razvajalo z vsemi sodobnimi pripomočki. Tako Twingo Gordini kot tudi Clio Gordini bosta s svojim atraktivnim zunanjim videzom razblinila jesensko turobnost, v srca voznikov pa vnesla navihanost in dinamičnost.

Danes gordini ni več (samo) tisto, kar je nekoč bil, danes je to industrija in umetnost obvladovanja blagovne znamke.

Za več informacij o Gordiniju v Sloveniji obiščite spletno stran Renaulta.