Najboljši sosed vabi: Sodelujete pri soustvarjanju novega oglasa

Vključite domišljijo in izvirnost ter se pri tem zabavajte - vsem z domiselnimi idejami in veseljem do ustvarjanja podarjamo priložnost, da prispevajo k oblikovanju televizijskega oglasa in osvojijo čudovito nagrado!

Promocijsko sporočilo, 11. 10. 2012
Najboljši sosed vabi: Sodelujete pri soustvarjanju novega oglasa

Med 10. in 30. oktobrom poteka nagradni natečaj Koraki, ki so ga v Mercatorju pripravili z željo, da v oblikovanje svoje podobe vključijo tudi kupce v Mercatorjevih trgovinah, saj so te s široko ponudbo praktično na vsakem koraku.

Kdo lahko sodeluje?

Na natečaju lahko sodelujejo:

  • Vsi z domiselnimi idejami in
  • malce režiserske žilice. 

 

S tem pa daje Mercator svojevrstno priložnost tistim, ki želijo soustvariti prvi televizijski oglas, ustvarjen v sodelovanju s prav vsemi, ki bodo znali svoje ideje pretvoriti v dober posnetek.

Natečaj Koraki poteka na spletni strani koraki.mercator.si, na Facebooku in v mobilni aplikaciji Mercator koraki za Android in iOS.

Vsi, ki želijo v natečaju sodelovati, lahko svoj posnetek fizičnih korakov objavijo na katerikoli od naštetih vstopnih točk in preverijo, kako so svoje korake predstavili in posneli drugi ustvarjalci. Vsak lahko ustvari in naloži več posnetkov, a bo med zmagovalnimi potencialno izbran le po en posnetek od posameznega ustvarjalca.

Najboljši dobijo nagrade!

Za vse, ki želijo na natečaju sodelovati, so na spletni strani koraki.mercator.si objavljena tudi podrobnejša navodila, ki služijo kot vodilo pri snemanju kadrov korakov.

Pri snemanju po posameznem scenariju sodelujočim puščamo povsem proste roke, saj komaj čakamo, da pogledamo prispevke z veliko mero domišljije in izvirnosti,še posebej pa si želimo, da se ob nastajanju posnetkov izdatno zabavate.

V oglas, ki bo na televizijskih ekranih prvič predvajan v novembru, bodo vključeni najboljši posnetki, ki jih bo glede na primernost poteka scenarija izbrala strokovna žirija. Za poslastico seveda najboljši dobijo tudi nagrado.

Natečaj tako ponuja možnost vsem z domiselnimi idejami in veseljem do ustvarjanja, da prispevajo k oblikovanju televizijskega oglasa in doprinesejo k oblikovanju nove podobe Mercatorja.

Podrobnejše informacije o natečaju in pogojih sodelovanja ter scenariji so na voljo na spletni strani koraki.mercator.si.

Najbolj brano