Nagradno: Podarjamo Valentinov tečaj oblikovanja gline v dvoje

Bliža se Valentinovo in želimo vam, da bi bilo vsaj tako romantično, kot je bila romantična ljubezen v filmu Duh. Preživita ga ob čutnem oblikovanju gline v dvoje.

Nagradno: Podarjamo Valentinov tečaj oblikovanja gline v dvoje - Foto: Foto: Mateja Veble, Profimedia

Saj se spomnite prizora iz filma Duh, kajne? Tistega, v katerem sta Demi Moore in Patrick Swayze čutno prepletala svoji roki ob oblikovanju glinenih posod. Zdaj imata priložnost, da se tako romantični umetnosti v dvoje prepustita tudi vidva. 

Za Valentinov vikend (12. 2. - 14. 2.) bo v prijetnem ambientu Lončarskega ateljeja SEM potekala vodena, 60-minutna seansa oblikovanja gline v dvoje pod izkušenim mentorstvom akademske kiparke in oblikovalke keramike Eve Peterson Lenassi. Z uporabo lončarskega vretena se bosta spoprijela s staro tehniko oblikovanja gline in občutila meditativni učinek polzenja prstov po mokri glini. Odlična novica je, da bo Elle enemu paru podarila udeležbo na delavnici. 

Sodelujta v nagradni igri in osvojita udeležbo na delavnici!

Vse, kar morata storiti je, da nam do 9. februarja napišeta na naš elektronski naslov nagrade@adriamedia.si (v subject obvezno pripišita Igra v dvoje), zakaj bi se želela udeležiti delavnice, in se s svojimi osebnimi podatki (ime in priimek, telefonska številka in elektronski naslov) prijavita za sodelovanje v nagradni igri.

Srečna nagrajenca bosta znana 10. februarja!

Prav vsi pari pa ste lepo vabljeni, da se ob lončarskem vretenu in kozarčku penine preizkusite v vlogi Demi Moore in Patricka Swayzeja iz filma Duh.

Pravila nagradne igre so objavljena na spletni strani www.adriamedia.si.

Datumi delavnic:

60-minutna vodena seansa pod izkušenim mentorstvom se bo odvijala v petek 12.2., soboto 13.2. in nedeljo 14.2. ob večernih urah v Lončarskem ateljeju SEM (vhod skozi kavarno SEM), Metelkova 2, 1000 Ljubljana

Spomnimo se čudovitega prizora oblikovanja gline v dvoje iz kultnega filma Duh

Imamo nagrajence! Čestitamo!

  • Patricija Kukec 
  • Nina Boljtar in Matej Zevnik
  • Aida Salkić

Najbolj brano