Heidi Klum in Seal - formula za srečo

Nemška manekenka Heidi Klum in glasbenik Seal si življenje delita za hollywoodske razmere že dolgih sedem let in skupaj vzgajata štiri otroke, skrivnost njunega nadvse srečnega zakona pa se – zanimivo – skriva … v njuni spalnici!

Heidi Klum in Seal - formula za srečo

Imata izredno srečen zakon, ki jima ga številni zavidajo, zato je težko zadržati radovednost in ne poskušati izvedeti, kako jima ga uspeva ohranjati. Heidi Klum in Seal sta se spoznala leta 2004, poročila sta se leto dni pozneje na plaži, poročni zaobljubi obnavljata vsako leto in vzgajata štiri prekrasne otroke. Zvezdnika pa resnici na ljubo nikoli nista podlegla pritisku družinskega življenja in starševskim obveznostim – še vedno sta videti, kot bi bila na začetku razmerja in do ušes zaljubljena.

Še vedno obožuje Seala

Pred kratkim je svetlolasa nemška manekenka za revijo Glamour izjavila, da se včasih zgodi, da se v spalnici prelevi v pravo divjo mačko. “Nič ni narobe z lepimi podvezicami in samostoječimi nogavicami. Ne pravim, da morate v spalnici montirati drog za striptiz, a včasih mi je ravno to všeč,” je brez zadržkov izjavila 38-letna lepotica, ki zatrjuje, da je še vedno do ušes zaljubljena v svojega srčnega izbranca. “On je seksi celo takrat, ko spi. Je prekrasen človek. Je dobra oseba, pravi gospod. Prejšnji večer sem ga gledala na odru in še vedno mi je všeč. Ponosna sem, da lahko rečem: da, to je moj moški!” je še dodala Heidi, ki ima dobro razvito tudi podjetniško žilico. Sicer pa lepotica krasi naslovnico nemške verzije revije Glamour, na kateri nosi top Stelle McCartney, hlače MiH, pas Banana Republic, zapestnico in prstan Wildlife ter Hermèsovo uro. Njene fotografije zgoraj brez seveda povzročajo nič drugega kot vsesplošno navdušenje.

Samo enkrat se živi

Mama sedemletne Leni, petletnega Henryja, štiriletnega Johana ter leto in pol starega Louja je še priznala, da je v zvezi rada tudi rahlo agresivna: “Nisem ena tistih, ki se pretvarjajo, da jih je težko osvojiti. Ne verjamem v tiste igrice, ko si dva izmenjata telefonski številki, potem pa eden čaka nekaj dni, preden ga drugi pokliče. V tem ne vidim smisla. Če nekaj čutite, zakaj bi potem to zamudili? Samo enkrat se živi!” Ko je spoznala Seala, je pod srcem že nosila Leni, katere oče je 61-letni italijanski poslovnež Flavio Briatore, znan predvsem iz sveta formule 1. Ko je v New Yorku rojevala deklico, je bil ob njej prav Seal. No, kljub njegovi podpori, ki jo je deležna na vseh pomembnih področjih, pa je pred kratkim priznala, da si Seal ni ogledal niti ene epizode priljubljenega resničnostnega šova Modni oblikovalci Heidi Klum, v katerem izbirajo nove modne obraze in ga vodi prav ona. Energična Heidi je še poudarila, da se ne namerava kar tako ustaviti: “Mislim, da bom še pri 80 letih s palico hodila po modni brvi.”

Lea

Najbolj brano