Foto: Ko v parku zadiši po nostalgiji ...

Park Tabor sredi Ljubljane je v soboto zajela nostalgija, saj so se pod krošnjami dreves zbrali različni ponudniki oblačil in modnih dodatkov iz druge roke, ki sta jih k sodelovanju povabila zavod Prostorož in projekt Vintage Vikend.

Stojnice so zaživele v najrazličnejših barvah, sončni žarki so se lomili v bleščicah in lesku nakita, park pa je napolnil šum mimoidočih obiskovalcev.

Prišli so tako mladi, ki so zavzeto brskali med edinstvenimi kosi, kot tudi starejši, ki so ob ogledu razstavljenih kosov z mislimi odplavali v svojo mladost.

Med drevesi so nežno odzvanjali zvoki zimzelene glasbe in smeh otrok, ki so se zabavali med igranjem ristanca, risanjem po pločniku in žongliranjem z balončki.

Nostalgični spet konec junija
Prva Nostalgična sobota je uspela povezati obiskovalce vseh starosti in park navdihniti s pozitivno energijo. Ekipa Vintage Vikend se že veseli ponovnega srečanja, ki ga bodo priredili konec junija.

Vintage Vikend se je rodil iz zbirateljske zagnanosti deklet, ki jih je združila ljubezen do brskanja po trgovinah z oblačili in modnimi dodatki iz druge roke. Trenutno pri projektu delujeta idejna vodja Nina Štajner in predstavnica za odnose z javnostmi in skrbnica blagovne znamke, Tjaša Gračner.

Od prve stojnice z rabljenimi oblačili, ki sta jo postavili v središču Ljubljane, kot spremljevalno ponudbo modne revije, so minila tri leta. V tem času se je zvrstil cel niz dogodkov, ki so dobili skupno ime Vintage Vikend, njunemu zgledu pa so sledili številni drugi, ki so v prestolnici odprli trgovinice s ponudbo vintage oblačil.

Foto: Vintage Vikend

Najbolj brano