Courteney Cox med lepotno rutino razkrila svoj nenaličen obraz. Poglejte, kako sijoča je njena koža

Na svojem Instagramu je igralka na videu pokazala svojo rutino ličenja. Za to priložnost je razkrila ta vintidž lepotni trend, ki ga zdaj obžaluje.

Courteney Cox med lepotno rutino razkrila svoj nenaličen obraz. Poglejte, kako sijoča je njena koža - Foto: Profimedia

Ne moremo si pomagati, da ne bi pomislili na Monico Geller, ko vidimo Courteney Cox. TIgralka je tudi sicer zelo podobna svojemu kultnemu liku iz serije Prijatelji. Nikoli se niti ne boji razkriti svojih mladostnih napak. Med epizodo šova "Running Wild With Bear Grylls" je tudi iskreno izpovedala svoje obžalovanje zaradi injekcij botoksa: "S staranjem sem poskušala pobegniti pred svojimi leti. Vendar to ni izvedljivo. Naredila sem stvari, ki jih obžalujem in na srečo bodo sčasoma zbledele." V zadnjem času je na Instagramu izdala še eno lepotno napako iz preteklosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Vintidž trend, ki ga obžaluje

Medtem ko je snemala svojo rutino ličenja, je rjavolaska dejala, da je uporabljala trajno črtalo za oči (pigmentacija kože, narejena z zelo fino iglo). Vintidž trend, ki ga danes grenko obžaluje. "Razlog, da sem se na vekah odločila za rjavo črto, je ta, da sem si že zdavnaj tetovirala veke. Danes sovražim rezultat, zelo čudna modrica je ostala. Resnično ga ne priporočam,"  je pojasnila svojim 10 milijonom sledilcev.

Njen nasvet za prikrivanje trajnega črtala za oči?

Odločite se za rjavi svinčnik, ki ga položite na korenine trepalnic in nato zlijete s čopičem za korektor. Dolga leta so bila v modi poltrajna ličila (ki po več popravkih postanejo popolnoma trajna). Obris ustnic ali črta na veki sta bili najbolj priljubljeni storitvi. Danes ta pojav še vedno obstaja, vendar je ženskam vse manj privlačen. In razumemo, zakaj!

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vas pogosto muči napihnjenost? Poglejte, kako se je znebiti in ohraniti raven trebuh

Priporočamo tudi: To je modni dodatek, ki bi ga to pomlad morali kupiti glede na vaše nebesno znamenje

Najbolj brano