Letos na darila ne čakajte v vrsti - naročite preko spleta in jih prevzemite v PS paketomatu

Prazniki so pred vrati in z njimi praznična gneča. Kako se ji izogniti?

Lifestyle, 25. 11. 2021
Letos na darila ne čakajte v vrsti - naročite preko spleta in jih prevzemite v PS paketomatu - Foto: Profimedia

Praznično vzdušje, pisane luči, nakupovanje daril, druženje in - gneča. Marsikdo ne prenese (pre)polnih trgovin in hrupa, zato so mnogi že usvojili tehniko popolnega spletnega nakupovanja. 

A povečano število naročil, ki so posledica črnega petka in praznične mrzlice, povzroči tudi čakanje v vrsti za prevzem paketa, ki se mu novodobni potrošniki lahko izognemo. Kako? Pravijo, da je praznično preprosto.

Vse, kar si želim za božič ... je brezkontaktni prevzem paketa na paketomatu Pošte Slovenije

Da boste letošnje praznike pravočasno zavili vsa darila, ob tem pa imeli čas še poslušati največje božične hite, poskrbite že danes. Izognite se praznični gneči in si za mesto dostave paketov za svoje najdražje (in kakšnega zase) izberite enega od 24 PS Paketomatov, ki so v 15 krajih po vsej Sloveniji. Prevzem in oddaja pošiljk v paketomatu poteka na popolnoma diskreten in varen način in to kadarkoli – 24 ur na dan.

V kolikor spletni trgovec še ne omogoča dostave v PS Paketomat, si to zagotovite sami!

Za dostavo izberite Pošto Slovenije in namesto svojega naslova zapišite naslov paketomata (tega ne pozabite preveriti na spletu), obvezno zapišite tudi ključno besedo PS Paketomat in svojo mobilno številko. Kako blizu je vaš paket spremljajte s sledilnikom/aplikacijo »Sledenje pošiljk«. Čista magija!

Da si boste lažje predstavljali, kako vse skupaj izgleda, si poglejte spodnji video:

@elleslovenija

Ste tudi vi naveličani čakanja v vrsti na pošti? 🤔 Za vas imamo preprosto in hitro rešitev! ✨

♬ original sound - elleslovenija

Preverite še ostale nasvete za enostavno dostavo in spremljajte aktualne novice Pošte Slovenije tudi na kanalih Facebook in Instagram.

Najbolj brano