Lep in izredno učinkovit - sesalnik, s katerim je čiščenje doma enostavnejše kot kadarkoli prej

Ohranjanje čistega doma zahteva čas. Čas, ki ga pogosto nimamo. Zato smo vedno na preži za pripomočki, ki bi nam olajšali naše vsakodnevno čiščenje. BESPOKE Jet sesalnik podjetja Samsung odgovori na to potrebo - in ponudi še veliko več. Kot mala revolucija med sesalniki, BESPOKE Jet združuje estetiko in maksimalno funckionalnost, da je sesanje hitro, učinkovito in enostavno. 

Promocijsko sporočilo, 30. 11. 2022
Lep in izredno učinkovit - sesalnik, s katerim je čiščenje doma enostavnejše kot kadarkoli prej - Foto: Samsung

Adijo, prah!

Nič ni bolj sitnega kot trenutek, ko skozi okno posijejo sončni žarki ali pa, ko prižgemo luč in svetloba v prostoru pade pod ravno pravšnjim kotom, da osvetli prašna tla. Pa saj smo ravnokar sesali! Ko končno najdemo čas, da dodobra posesamo stanovanje, seveda želimo, da je sesalec pri tem učinkovit. Da opravi svojo nalogo. In da se znajde v vsaki situaciji. 

BESPOKE Jet sesalnik prav tej, čisto osnovni funkciji tega gospodinjskega pripomočka, odpre novo obzorje. Vse, od raznolikih nastavkov, ki ujamejo tudi najmanjše smeti, do inovativnega sistema 27 zračnih dovodov, ki omogočajo neovirano sesanje in minimalno izgubo moči v vseh pogojih, uspe BESPOKE Jet počistiti in zadržati kar 99.999 % prahu in to ne glede na kakšni površini ga uporabljamo. 

Pri takšni moči in zmožnosti bi morda pomislili, da je BESPOKE Jet sesalnik težak in zato neroden za uporabo, a je v resnici izredno lahek in enostaven za uporabo. Opremljen za delo tehta 2.6 kilograma (ohišje tehta le 1.44 kg), poganja pa ga digitalni invertni motor, ki ustvari kar 210 W sesalne moči. Ni smeti, ki bi ušla temu sesalniku. 

Obenem je BESPOKE Jet še absolutno prekrasen. V paketu s polnilno postajo je pravzaprav narajen, da ga razstavite. Ko počiva, je tako BESPOKE Jet kot dekorativni dodatek, ki zna pritegniti pozornost. In verjemite - še celo sesanje postane bolj prijetno, če je sesalec tudi vizualno privlačen.

Samsung

Sesanje kot ples

BESPOKE Jet sesalnik je bil celostno zamišljen za enostavno in funkcionalno uporabo. Sesanje je v osnovi zelo eratična aktivnost – zahteva veliko obračanja, lovljenja nedostopnih kotov, preskakovanja na različne površine. BESPOKE Jet ima odgovor za vsako situacijo. 

Ima prilagodljivo teleskopsko cev, ki se nastavi na tri različne velikosti, da si sesalno ročico hitro prilagodite na lastno višino ali situacijo. Sesalec je med delom izredno fleksibilen, zelo intuitivno se prilagaja gibom med sesanjem in z lahkoto ga z eno roko dvignete v zrak, da dosežete tudi kakšno v kotu skrito pajčevino.

Ključni del čiščenja predstavljata edinstveno zasnovana tanka krtača, ki omogoča natančno čiščenje okrog pohištva in ciklonska dvojna krtača, ki se vrti s kar 4.000 vrtljaji na minuto in poskrbi, da nobena nečistoča ne ostane spregledana. Mehki valjček na krtači zagrabi večji prah na trdih tleh, ščetke iz najlona in gume pa dodobra počistijo tudi najmehkejše preproge. 

Različne površine in različni elementi seveda zahtevajo različno nego - zato ima BESPOKE Jet na voljo tudi kopico dodatkov (vključujoč posebni nastavek, s katerim se očisti tudi male dlake, ki jih po kavču ali tepihu morda pušča vaš ljubljenček). S tem lahko sesalnik ustreže čisto vsaki čistilni želji, doseže čisto vsak skriti kot in se vsake površine loti na najbolj optimalen način. 

Od prostora do prostora

Zmogljivost BESPOKE Jet sesalnika je izjemna. Učinek globinskega čiščenja v formatu priročnega sesalnika, ki ga prinaša močan motor in sistem, ki preprečuje, da bi sesalnik med delom izgubljal sesalno moč, pomeni, da hitro in učinkovito opravite z vsemi čistilnimi željami, od sesanja raztresenih kosmičev do trpežnih dlak domačih ljubljenčkov, ki tako radi skačejo na domači kavč. 

Visoka raven filtriranja zraka med sesanjem poskrbi, da prašni delci med sesanjem je frčijo naokoli, ampak se v celoti zadržijo v sesalcu.  Tako tudi po daljšem sesanju zrak v prostorih, kjer smo čistili, ostane svež in čist. Zelo dobrodošla novica za vse, ki se borite z alergijami ali ste sicer občutljivi na prašne delce.

BESPOKE Jet

Kaj pa čiščenje samega sesalca?

Tole je sploh fascinanten del BESPOKE Jet uporabe. Sesalnik se namreč čisti avtomatično. Ko ga vrnemo na polnilno postajo, se čiščenje prične samodejno, tako da je sesalnik potem vedno pripravljen na akcijo, vaše roke pa vedno čiste. Konec ročnega odstranjevanja zagozdenih prašnih kosov iz sesalnikove posode.

In ko je že govora o polnjenju – vsekakor gre za enega najbolj vztrajnih sesalnikov na trgu. S funkcijo najmočnejšega sesanja s polno sesalno močjo na nastavitvi Jet, ki omogoča močnejše sesanje, kot smo ga kadarkoli izkusili, sesalnik brezhibno deluje celo uro. Če se zgodi, da vam ena ura sesanja dovolj pa imati pri roki zelo enostavno rešitev - medtem, ko sesate, se na polnilni postajo namreč polni dodatna baterija, ki jo le enostavno zamenjate in namudoma nadaljujete s čiščenjem. 

Je to sesalec zame?

Ker BESPOKE Jet sesalec ponuja pester nabor funkcij in je izredno učinkovit na vseh vrstah površin, bo odgovarjal praktično čisto vsakemu tipu uporabnika. Primeren je za vse, ki iščete močan, zmogljiv sesalnik. BESPOKE Jet že s srednjo močjo zelo učinkovito posesa vse površine, Jet pa je vsekakor popolnoma svojevrstna izkušnja, ki je pri običajnih sesalnikih za domačo uporabo še nismo izkusili. 

BESPOKE Jet je primeren tudi za vse, ki iščejo najboljšega pomočnika za optimalno higieno doma. Odlično filtriranje poskrbi, da zrak po sesanju ostane čist, čistilna naprava pa odstrani potrebo po kakršnemkoli stiku z nabranim prahom in umazanijo. Razmišljate o generalnem čiščenju pred prazničnim slavjem? Izbrani nastavki omogočajo tudi mokro čiščenje, tako da bo vaš dom na koncu vsekakor sijal od čistoče!

Najbolj brano