Valentinov koncert

8. 2. 2009

Če se še niste odločile, kako bi preživele dan zaljubljenih s svojim najdražjim, vam na izbiro ponujamo dve glasbeni prireditvi.

Glasovi ljubezni

SiTi Teater v ljubljanskem BTC-ju vse zaljubljence vabi na Valentinov večer, na katerem bodo nastopili trije operni pevci.

Ob spremljavi pianista Igorja Švare, bodo za romantično vzdušje poskrbeli Anamarija Javornik Zupanc (sopran), Franc Javornik (bas bariton) in Andrej Debevec (tenor). Operni pevci bodo zapeli nekaj najlepših arij, duetov in vsem dobro znanih pesmi zaljubljenih.

Več informacij o sami predstavi in nakupu vstopnic na spletni strani www.sititeater.si.

Valentinov koncert

Za tiste, ki raje kot poslušate glasbo, ob njej tudi zaplešete, pa so v koprskem klubu The City v goste povabili "legendo dance glasbe" Gigi D'Agostina.

Deejay je širši javnosti poznal znan predvsem po hitu The Riddle, ki je bil v Nemčiji prodan v rekordnih milijon izvodih. Gigi D'Agostino je postal simbol in glavna prispodoba dance stila, katerega so poimenovali kar italodance.

Poleg italijanske ikone dancea, se mu bosta za mešalko pridružila še Dee Jake ter Mc Gizzy. Za dodatno vzdušje bodo poskrbele go-go plesalke, ki jih bo spremljal laser show ter prenos v živo na radiu Capris.

Več informacij o koncertu ter nakupu vstopnic pa na www.thecity.si.

Fotografiji promocijsko gradivo