ODTISI z novo koreografijo Besede!

Kdaj? 7.junij 2011 ob 21.00 Kje? Križanke, Ljubljana

ODTISI z novo koreografijo Besede!

Po izredno uspešni  premieri v Cankarjevem domu, se Kjara's Dance Project na željo plesnih navdušencev predstavlja v Križankah. Tokrat s predstavo Odtisi z novo koreografijo Besede, ki jo je Kjara Starič ustvarila prav za Križanke.

Kjara's Dance Project (krajše KDP) je nov moderni plesni projekt za mlade plesalce, ki ga je ustanovila dolgoletna in izkušena koreografinja Kjara Starič. V plesnem prostoru je aktivna že 11 let, med drugim je lani že 6. leto koreografirala za Gala baletni večer DBUS-a in del večera Urbanobalet za SNG Opera in Balet Ljubljana.

Ideja KDP-ja je, da mladim, talentiranim plesalcem po zaključenem šolanju ni potrebno oditi v tujino in tako lahko svoje sanje živijo v Sloveniji. Konec novembra je potekala avdicija, katere se je udeležilo okoli 40 perspektivnih plesalcev. Med njimi je bilo izbranih več od predvidenega števila plesalcev, kar dokazuje, da je mladih, dobrih plesalcev v Sloveniji res veliko.

Predstava je sestavljena iz štirih delov: tri koreografije koreografinje in umetniške vodje Kjare Starič in ena koreografija priznanega ameriškega koreografa Christopherja Hugginsa.


KDAJ?
7.junij 2011 ob 21.00
KJE? Križanke, Ljubljana


EKIPA KJARA´S DANCE PROJECT - ODTISI

Plesalke: Kaja Lin Jagodič Avguštin, Liza Šimenc, Katarina Čegovnik, Ana Jenček, Emanuela Senjor, Kaja Vidanovski, Kristina Kolle, Maja Sonc, Sara Mlakar, Simona Kočar, Gaja Lužnik.
Kostumografija in scenografija: Almina Duraković
Oblikovanje luči: Andrej Hajdinjak
Vizualna podoba: Anja Humljan in Gal Jakič

URADNA SPLETNA STRAN:
www.kdp.si

Prodaja vstopnic: Vsa prodajna mesta Eventima, internetna prodaja: www.eventim.si

Najbolj brano