Nagradno: FLOW - festival za vse okuse

10. 6. 2015

Tobačna mesto v Ljubljani bo med 26. in 28. junijem gostila do zdaj največji urbani festival, ki se bo lahko po imenih nastopajočih svetovnih zvezd in dodatnih vsebinah primerjal z najboljšimi glasbenimi festivali v regiji – britanski časnik Guardian pa ga je že uvrstil med deset udarnih novosti evropske poletne festivalske sezone.

Nosilci tridnevnega glasbenega programa na treh odrih bodo Pet Shop Boys, Roisin Murphy, Metronomy, Jose Gonzales, Run The Jewels, Caribou, Bonobo, Ame, Dixon, Derick May, DJ Koze, Edo Maajka, Bad Copy ter še več kot 50 glasbenikov in didžejev.

Glasba pa je le del festivala za vse čute, ki vas bo crkljal tudi z vrhunsko kulinariko, širokim naborom piv in vrhunskih slovenskih vin, umetniškimi inštalacijami in intervencijami v prostor, 'pop up' trgovino vročih domačih oblikovalcev, pogovori Flow Talks, umetno plezalno steno, videoprojekcijami in 3D mappingom, močno ekološko zgodbo ter drugimi vsebinami, ki dvigujejo kakovost urbanega življenja.

Skratka, Flow bo mestni festival brez blata, postanega piva in prežganega žara, kamor lahko pridete razvajati vse svoje čute s prijatelji ali vso družino.

Nagradna igra je zaključena, srečne nagrajenke so:

  • Maruša L. iz Ajdovščine
  • Neja D. iz Kopra
  • Sara P. iz Solkana