Kateri prostor v hiši je najbolj umazan?

Pogostost sesanja je odvisna predvsem od našega načina življenja. Nekateri imajo v stanovanju hišne ljubljenčke, drugi majhne otroke, ki so ravno v fazi okušanja prve hrane, tretji se raje zadržujejo v naravi in v stanovanju preživijo razmeroma malo časa. Čiščenje doma je torej odvisno od navad njegovih prebivalcev.

Promocijsko sporočilo, 30. 9. 2022
Kateri prostor v hiši je najbolj umazan? - Foto: promocijska fotografija

Poleg tega se stanje umazanije razlikuje od prostora do prostora. Odvisno je od tega, koliko časa se v njem zadržujemo. Shrambe, sobe za goste in podobne prostore lahko sesamo vsaka dva tedna. Bivalne prostore pa je po mnenju strokovnjakov priporočljivo posesati vsaj enkrat tedensko. 

Za resnično posesan dom

S Samsung Bespoke Jet™ Complete boste lahko posesali vse nečistoče, saj ujame 99,999 odstotkov drobnega prahu. Iz vašega sesalnika tako izhaja le čist zrak. Sesalnik uporablja napreden večplastni filtrirni sistem, ki zadrži 99,999 odstotkov prašnih delcev in drobnega prahu. Zahvaljujoč čistilni postaji “Vse-v-enem” prah ne uhaja niti ko praznite 0,5 litrsko posodo, ki je tudi v celoti pralna. Postaja poskrbi za samodejno praznjenje posode za prah vsakič, ko sesalnik priključite nanjo. Polniti pa začne tudi baterijo sesalca, tako da je ob naslednjem čiščenju pripravljena na akcijo. Odstranljiva baterija s podaljšano življenjsko dobo zagotavlja nemoteno čiščenje do ene ure.

Skoraj peresno lahek in izjemno priročen

Sesalnik Bespoke Jet tehta le 1,44 kg in ga lahko upravljate zgolj z eno roko, brez obremenitve zapestja. V primerjavi z običajnimi sesalniki Samsung je to kar 24 odstotkov manj teže. Z njim brez težav očistite vso hišo ali stanovanje. Odličen je pri sesanju oblazinjenega pohištva, zgornjih površin omar, žaluzij in tudi na težko dostopnih mestih pod omarami in ostalim pohištvom. Čeprav je zelo lahek, se njegova moč lahko kosa z najtrdovratnejšo umazanijo. Digitalni invertni motor v zgolj nekaj sekundah s tal pobere vse, od raztresenih kosmičev do trdovratne dlake hišnih ljubljenčkov.

S ciklonsko šobo se lahko poslovite od prašnih površin tudi na najbolj nedostopnih mestih. Z izjemno sesalno močjo in optimalno zračno potjo, ki zmanjša zračni upor okrog posode za prah, ter 27 zračnimi dovodi, ki minimalizirajo izgubo sesalne moči, lahko zdaj zadihate lažje, saj sesalnik zagotavlja dosledno učinkovitost. V čistejšem domu se boste počutili bolje, bolj čiste pa bodo tudi vaše misli. 

Več informacij o izdelku najdete tukaj.

Sesalnik je tudi prejemnik zlate nagrade za odličnost v oblikovanju. Ponuja namreč edinstveno izkušnjo, ki zajema celoten postopek od čiščenja in odstranjevanja do skladiščenja.

Podaljšajte si garancijo

Samsung vam sedaj zagotavlja še 5-letno garancijo na gospodinjske aparate. Za izbrane gospodinjske aparate, vključno s hladilniki, je do 31. decembra 2022 zagotovljena dodatna garancija. Za uveljavljanje pravice do promocije je potrebno v 30 dneh po nakupu prijaviti podatke o kupljeni napravi na spletni strani https://www.samsung.com/si/microsite/5-let-garancije-za-samsung-naprave/. Akcija traja do 31. decembra 2022, več informacij pa najdete na: https://www.samsung.com/si/offer/5yw-wg-promo-2022/

Najbolj brano