To pametno uro boste hoteli imeti tudi vi (in lahko jo dobite)

Tudi v tem času se ne prepustite malodušju, saj obstaja veliko stvari, ki bodo življenje naredile bolj prijazno in pozitivno. Mi vam predstavljamo štiri – med njimi je pametna ura, ki resnično popestri in olajša vsakdan.

Promocijsko sporočilo, 20. 10. 2020
To pametno uro boste hoteli imeti tudi vi (in lahko jo dobite) - Foto: PROFIMEDIA, Tina Zaletel

1 Čudovita maska v čudoviti torbici

Ali kdaj pozabite masko doma, v napačni torbici? Učinkovit ukrep proti temu je čisto preprost: v vsaki svoji torbici imejte drugo masko, eno ali dve shranite v avtu ter kakšno v službi ...

In še dodatni ukrep, ki deluje proti vsakršni tesnobi: ne le da kot prava ženska nosite torbico, ki vas ob vsakem pogledu znova razvedri s svojim dizajnom (ker je narejena prav za vas), nosite tudi maske, ki vas 'potolažijo' s svojim nadvse posrečenim in čudovitim videzom. Deluje!

2 Spletna srečanja za dušo

Prek Zooma ali katere druge aplikacije s prijateljicami na primer pripravite skupno večerjo. Izberite recept, ki vam vsem ustreza, vsaka zase skuha večerjo, nato pa klepetajte ob njej, kolikor vam je volja.

Druga možnost, ki vam bo na drugačen način okrepila dušo, pa so spletne delavnice ali pogovori, ki so organizirani z namenom, da poglobite pozitivnost in zaupanje v življenje. Morda boste predrugačili svoje doživljanje sveta okrog sebe in lažje preživeli čas, ko so nam nekatere prej samoumevne stvari z razlogom prepovedane ali omejene. 

Cilj je, da se sprostite in umirite misli ter razmišljate bolj pozitivno. Naj vas lastne misli podpirajo, in ne še bolj potrejo.

3 Koronski humor

Pravijo, da se širi hitreje kot koronavirus. Čeprav se vam mogoče zdi, da so že vsi vici prežvečeni ali za lase privlečeni, poskusite, kajti ne rečejo zastonj, da je smeh pol zdravja. Presenečeni boste, nekatere šale so čisto zares duhovite in izzovejo vsaj nasmeh, če že ne krohota.

4 Popolna pametna ura

Kaj pravite na to, da ne potrebujete več denarnice? Morda niti kartice in telefona ne? Kaj pravite na to, da ob plačilu samo prislonite zapestje, na katerem nosite pametno uro, k brezstičnemu POS-terminalu? Brez kakršnekoli odvečne prtljage v rokah in kakršnegakoli dotikanja?

 

In ne katerekoli pametne ure! Vanjo je naložena slovenska plačilna kartica, in sicer debetna kartica Mastercard izdajatelja mBills. Plačali boste lahko povsod, kjer sprejemajo brezstične kartice. Z uro lahko prav tako dvignete gotovino na vseh brezstičnih bankomatih po svetu, ki sprejemajo kartice Mastercard.

Tak način nosljivega plačevanja lahko uporabljate pri urah Garmin in Fitbit, ki v Sloveniji omogočajo plačevanje.

NAGRADNA IGRA

Če pametne ure še nimate, lahko sodelujete v nagradni igri, ki jo vse do 1. 11. 2020 prireja mBills denarnica. S prijavo v nagradno igro in petimi plačili z mBills se potegujete za eno od petih ur Garmin VENU SQ, ki imajo tudi možnost plačevanja prek Garmin Pay.

Sodelujete lahko TU!

Najbolj brano