Kaj ko bi ob božiču nagradili tudi sami sebe?

Preden vstopite v 2020, si vzemite čas in naredite hitro 'inventuro' svojega življenja v tem letu. In ko potegnete črto in ste s svojimi dejanji (udejstvovanjem, navadami, odnosom) zadovoljni, je prav, da se za uspešno leto tudi nagradite. 

Promocijsko sporočilo, 10. 12. 2019
Kaj ko bi ob božiču nagradili tudi sami sebe? - Foto: PROMO

Morda o tem niste nikoli premišljevali, a če ob iztekajočem letu obdarite sami sebe, ker ste zadovoljni ali celo ponosni nase oziroma na vse, kar ste dosegli, zavestno ali podzavestno vplivate na svoj odnos do sebe, ki bo tako lepši. V prihajajočem letu boste, s tem ko cenite sami sebe, lahko še marsikaj dosegli, spremenili, uresničili. Krog vašega zadovoljstva bo tako sklenjen.

Vsak od nas je drugačen in tako drugačna so tudi naša pričakovanja do življenja in do sebe. Kaj vse lahko za vas šteje kot uspešno leto?

√ kakovosten slog življenja (gibanje, prehrana, sproščanje ...)

√ dosežki v karieri

√ lepi odnosi z bližnjimi in s prijatelji

√ naučili ste se kakšne nove dejavnosti ali novega jezika

√ delovali ste v dobro družbe (prostovoljstvo, dobrodelnost ...)

√ kakršnakoli pomoč drugim 

... in vse drugo, kar vam nekaj pomeni.

Če s tem letom morda niste zadovoljni, pa se nagradite za motivacijo za naprej – nikoli ni prepozno, da začnete (in nadaljujete) drugače, bolje, uspešneje. 

Predlog za darilo samemu sebi (lahko pa tudi drugim, seveda)

Na spletni strani www.a1.si/darila preverite praznično ponudbo telefonov in ugodnih naprav za prosti čas ter izberite najboljše darilo zase ali za svoje najbližje. Ob vezavi za 24-mesecev s popustom na mesečno naročnino ali ob nakupu novega telefona so vam naprave za prosti čas na voljo po izjemnih cenah, že od 1 evra dalje.

Naš namig:

Pametna ura Huawei Watch GT 2

Redna cena: 249 €

Praznična cena: 99 €

Najbolj brano