Iz galaksije Samsung sta prišla ta dva pametna lepotca, ki v sebi skrivata tudi veliko moči

Največje spremembe se dogajajo na majhnih zaslonih, kar dokazujeta Samsung Galaxy Z Fold3 5G in Samsung Galaxy Z Flip3 5G, ki vas bosta razvedrila in razbremenila ter vam prihranila čas.

Promocijsko sporočilo, 22. 9. 2021
Iz galaksije Samsung sta prišla ta dva pametna lepotca, ki v sebi skrivata tudi veliko moči - Foto: Samsung

Samsung Galaxy Z Fold3 5G vam zložen nudi vse, kar iščete v pametnem telefonu, razprt pa odpira pravi hišni kino, kot ga še niste srečali. Pozabite na gledanje serije tako, da ležite in z eno roko držite zaslon ... Razprite Galaxy Z Fold3 5G in ga postavite na najprimernejše mesto za gledanje. Stal bo brez stojala pod katerimkoli kotom med 75 in 115 stopinjami!

Kompaktna zapeljivca za pravi hišni kino

Galaxy Z Fold3 5G prihaja v dveh očarljivih barvah – fantomsko črni in fantomsko srebrni. Na 7,6-palčnem zaslonu lahko brezskrbno delate z aplikacijami ali gledate videoposnetke in priljubljene serije ali filme. Če imate večopravilnost v krvi in radi združite prijetno s koristnim, pa enostavno razdelite zaslon in vse aktivnosti opravljajte istočasno. Galaxy Z Fold3 5G vam omogoča hkratno delo s tremi aplikacijami. Pri tem vam lahko dodatno pomaga pisalo S Pen, ki je združljivo z obema zložljivima pametnima telefonoma.

Kompaktni zložljivi zapeljivec Galaxy Z Flip3 5G, ki je na voljo v kremni barvi, fantomsko črni in barvi sivke, pa navdušuje, ker s svojimi 4,2 palca paše v vsak žep. Tudi ko je zložen, lahko z njim fotografirate, poslušate glasbo ali berete sporočila na zunanjem 1,9-palčnem zaslonu, na katerem se prikazujejo tudi vsa obvestila kot tudi število korakov in druge koristne informacije. Ko ga razprete na 6,7-palčni zaslon s polno HD-ločljivostjo, lahko uživate v priljubljenih filmih in serijah. Če morate vmes odgovoriti na sporočilo, samo razdelite zaslon in se prepustite večopravilnosti.

Mali, a močni zverini

Večina zaslonov na pametnih telefonih ima stopnjo osveževanja 60 Hz. Zaslon Dynamic AMOLED 2X Super na telefonih Galaxy Z Fold3 5G in Galaxy Z Flip3 5G se osvežuje s frekvenco 120 Hz. Hitrost, s katero izpolnjuje vaše ukaze in lahke potege s prsti, ustvarja vtis, da vam bere misli.

Lahko izbirate med 256 GB in 512 GB notranjega pomnilnika. Tako lahko še prvi testni selfi, ki ste ga posneli pred trgovino takoj po nakupu telefona, ostane shranjen tudi po dveh letih intenzivne rabe.

Gorilla Glass Victus je steklo, ki oba telefona obdaja spredaj in zadaj. Je najbolj čvrsto steklo v uporabi doslej. Ti telefoni imajo tudi aluminijasto ohišje, ki jih naredi bolj odporne od vseh predhodnikov, skrbi pa vam ne bo povzročal niti skok v bazen s telefonom v žepu, saj gre za prva zložljiva vodoodporna telefona s certifikatom IPX8. V naglih in nenapovedanih nalivih bodo problem samo mokri čevlji, telefon pa lahko brez težav držite celo v roki.

Več informacij o pametnih telefonih Galaxy Z Fold3 5G in Galaxy Z Flip3 5G lahko najdete na TU.

 

 

Najbolj brano