Iščete zmogljiv, eleganten in cenovno dostopen pametni telefon?

Najnovejši telefoni Samsung Galaxy A serije ponujajo vse – velik zaslon, odlične kamere in dovolj prostora za shranjevanje. Obenem pa so še vodoodporni, elegantni in cenovno dostopni. Ta serija pametnih telefonov bo brez težav ustregla vsem vašim željam in potrebam ter vas povezala s svetom. 

Promocijsko sporočilo, 27. 12. 2022
Iščete zmogljiv, eleganten in cenovno dostopen pametni telefon? - Foto: promocijska fotografija

S 16,5 centimetrov velikim FHD+ Super AMOLED zaslonom Galaxy A53 5G in 16,25- centimetrskem zaslonom Galaxy A33 5G boste lahko uživali v živahni svetlosti, ki dosega 800 cd/m² tudi na prostem. Oba telefona s prilagajanjem svetlosti zaslona preko dneva skrbita tudi za vaše oči.

Vedno ostra in stabilna kamera je obvezna oprema za kakovostno posneto vsebino, ki dobi nadpovprečen doseg na vaših socialnih omrežjih. Kamera z več objektivi na Galaxy A53 5G pametnem telefonu vaše fotografije povzdigne na višjo raven. Ujemite razločnejše in jasnejše posnetke s 64-MP OIS kamero, razširite svoj kot gledanja z ultra širokokotno kamero, prilagodite fokus z globinsko kamero in se približajte podrobnostim z mikrokamero

Radi v objektiv lovite nepozabne trenutke in čudovite razglede? Se vam pogosto zgodi, da morate še pred koncem potovanja nekaj fotografij in videov izbrisati, saj na telefonu ni dovolj prostora za vse? S 128 GB notranjega spomina in podporo za microSD-kartico do 1 TB boste imeli na Galaxy A53 5G in Galaxy A33 5G več kot dovolj prostora za vse svoje dragocene trenutke. Dodatnih 100 GB prostora pa si boste ob nakupu obeh naprav do konca marca zagotovili tudi na storitvi OneDrive. Informacije o tej posebni ponudbi najdete na povezavi

Naj bo telefon naprava, na kateri lahko opravljate tudi službena opravila. Galaxy A53 in A33 odlikuje 5-nanometrski osemjedrni procesor, ki  bo podprl vašo večopravilnost. RAM Plus prebere vaše vzorce uporabe in zagotavlja dodatni virtualni RAM za še več prostora. Da bo delo teklo tekoče poskrbi 120-Hz Super AMOLED zaslon Galaxy, na katerem lahko gledate karkoli in se potopite v svilnato izkušnjo gledanja z manj zameglitve, več podrobnosti in živahnim kontrastom.

Telefona aktualne A serije ponujata tudi baterijo, ki zdrži do dva dni! 5.000 mAh baterija ponuja več časa za pretakanje, deljenje vsebin, igranje iger in klice. Polnjenje bo ekstremno hitro z do 25-vatnim super hitrim polnjenjem. Omogoča pa tudi način varčevanja z energijo, s čimer tudi izboljšate splošno zmogljivost baterije. 

Ker je telefon na nek način tudi vaš modni dodatek, sta telefona A serije zdaj še tanjša in bolj prefinjena s kovinskim zaključkom, kakovostnimi robovi in brezhibnim ohišjem kamere z Ambient Edge. Imata oceno IP67 za odpornost proti vodi in prahu in ju lahko potopite v največ 1,0 metra sladke vode za največ 30 minut. Z dodatno zaščito Gorilla Glass 5 stekla je vaša naprava zdaj še bolj trpežna in manj nagnjena k praskam, zato jo lahko brez skrbi sabo vzamete na vsako pustolovščino. 

Si želite še bolj ugodnega nakupa?

Galaxy A13 5G, je še en izmed članov serije A, dostopen prav vsakomur. Ima še večji zaslon kot prva omenjena člana A serije. Pohvali se s kar 16,8 centimetrskim (6,6 palcev) brezkončnim zaslonom, s katerim ponuja še več prostora za brezskrbno raziskovanje in delo na telefonu. Samsung Galaxy A13 prav tako posname odlične fotografije saj nudi kamere ločljivosti 50 MP (glavna), 5 MP (ultra širokokotna), 2 MP (makro) in 2 MP (globinska). Ultra širokokotna kamera s 123-stopinjskim pogledom vidi svet podobno kot človeško oko in tako omogoča fotografiranje z boljšo perspektivo, z globinsko kamero lahko izpostavite želeni objekt, s sprednjo z 8 MP pa boste resnično dodali še piko na i.

Najbolj brano