Glasujte za Cosmo Influencerko 2019!

Uredništvo Cosmopolitan Slovenija bo, v okviru projekta Cosmopolitan Influencer Awards, letos prvič podelilo priznanja za najbolj karizmatične in navdihujoče vplivneže v Sloveniji. Svoj glas lahko prispevate tudi VI!

Promocijsko sporočilo, 27. 9. 2019
Glasujte za Cosmo Influencerko 2019! - Foto: Shutterstock

Cosmopolitan Influencer Awards 2019 je letošnja novost in nadgradnja že tradicionalnega projekta Dekle z naslovnice. Tako bo revija Cosmopolitan Slovenija letos prvič podelila naziv Cosmo Influencer 2019.

V okviru projekta bomo izbrali naj vplivneža v petih kategorijah – moda, lepota, šport, življenjski slog in gourmet. Le eden pa bo prejel naziv Cosmo Influencer 2019. Prejemnik naziva Cosmo Influencer bo krasil naslovnico decembrske tiskane izdaje Cosmopolitan in bo tudi predstavljen v reviji.

Preveri nominirane vplivneže in glasuj za svojega TUKAJ

Izbor poteka preko glasovanja na strani cosmopolitan.si v kombinaciji z ocenami, ki jih bo podelilo uredništvo. Glasovanje na spletni strani je že odprto in bo potekalo do 21. oktobra. 

Glasuj za Cosmo Influencerko 2019

Razglasitev zmagovalcev in podelitv naziva bo potekala 5. novembra na že tradicionalni blogerski konferenci, v Mestnem muzeju Ljubljana.

Različne objave povezane s Cosmo Influencer Awards, predstavitev nominirancev, razglasitev in opise zmagovalcev kategorij in še veliko več, pa boste lahko spremljali tudi na spletni strani cosmopolitan.si.

COSMO INFLUENCER AWARDS 2019 PODPIRAJO:

NIVEA

NIVEA Beauty Elixir DEOMILK

NIVEA Beauty Elixir DEOMILK antiperspirant predstavlja znanstveno odkritje, ki v antiperspirant vnaša blagodejne lastnosti mleka. Vsi vemo, da je mleko naravna, enostavna, čista in ključna sestavina življenja. Je tudi izjemen vir nege kože in lepote. Po več letih intenzivnih raziskav in razvoja je NIVEA odkrila, iz česa izvira izjemna naravna moč mleka. Strokovnjaki pri znamki NIVEA so iz mleka izločili najbolj bistvene snovi za nego kože, zlasti tiste za nego kože po britju. Te snovi vključujejo minerale (kalcij), vitamine (C in E) in provitamine (B5). NIVEA jih je dodala v lahko formulo, ki se hitro vpije, ne vsebuje etilnega alkohola in je idealna za občutljivo kožo – tudi po rednem britju.

CCC Shoes & Bags

CCC Shoes & Bags je poljska maloprodajna veriga obutve, torbic in dodatkov, znana po veliki izbiri in pristopnih cenah. Ponudba za ženske, moške in otroke je primerna za vse priložnosti: športna obutev, obutev in torbice za vsakodnevne kombinacije, pa tudi za elegantni večerni outfit.

Ženska kolekcija jesen/zima 19/20 je polna ženstvenih modelov gležnjarjev in škornjev, modnih »rokerskih« škornjev in gležnjarjev z zakovicami in zaponkami, pa tudi elegantnimi modeli vrhunske kakovosti. Novi blagovni znamki v tej sezoni sta DeeZee, ki je namenjena mladim ženskam, ki sledijo trendom in želijo biti IN, in Gino Rossi, namenjena ženskam in moškim s prefinjenim okusom za čudovite modne kombinacije. Poleg tega imajo že dobro znane modele iz naravnega usnja – znamke Lasocki, po kateri je CCC najbolj prepoznaven. CCC kolekcija jesen/zima 19/20 sledi trendom in potrebam trga ter ponuja raznolikost v ponudbi in cenah, kar zagotavlja, da bo vsaka ženska našla tisto, kar išče: idealen par zase!

Najbolj brano