Forte Charme: Hotel z najlepšim razgledom na Gardsko jezero

Letos je čas za odkrivanje severne Italije. 

Lifestyle, 12. 9. 2020
Forte Charme: Hotel z najlepšim razgledom na Gardsko jezero - Foto: Forte Charme

Hotel Forte Charme se ponaša s čudovitim pogledom na severno stran Gardskega jezera, kjer se voda sreča z gorami. Butični hotel s 4* leži v vasici Nago-Torbole, dvignjeni visoko nad jezerom.

Težko bi našli hotel z lepšim razgledom, ki ga lahko občudujete med plavanjem v bazenu, telovadbi v fitnesu ali iz jacuzzija. Pogled se odpira na severno obalo čudovitega Gardskega jezera, še posebno lepo je ob sončnem zahodu. 

Na severu jezera bodo še posebno uživali ljubitelji športnih aktivnosti, kot so surfanje, kolesarjenje ali hoja. Na svoj račun pa bodo prišli tudi ljubitelji kulinarike in sproščanja. 

Prebujanje s pogledom na jezero

Vse sobe sicer ne ponujajo razgleda, zato vam priporočamo, da se odločite za sobo z balkonom, obrnjenim proti jezeru. Klasične sobe so opremljene standardno z balkonom s pogledom na kamnito stran gore. Če si želite več luksuza in lepši pogled, se raje odločite za sobo s pogledom ali suito. 

Vsaka soba je opremljena z mini barom, sefom, sušilcem za lase, televizijo in klimo. Ob prihodu pa vas bo počakala tudi penina. 

Bazen in spa 

Poleg zunanjega bazena in jacuzzija je na voljo tudi finska savna, zgrajena iz temnega lesa jelk iz bližnje doline Fiemme. Gostje si lahko privoščijo tudi senzorično prho ali masažo. 

Zajtrk 

V restavraciji s čudovitimi pogledi na jezero zjutraj strežejo kontinentalni zajtrk. Zaradi preventive pred koronavirusuom si morajo gostje v tem času izbrati termin zajtrka, še vedno pa lahko sami iz samopostrežnega predela. Po naročilu lahko dobite tudi okusne palačinke, vafje ali umešana jajca. Na voljo je pester izbor sadja, sokov, peciva in drugih hladnih in toplih jedi. 

V istem prostoru zvečer postrežejo tudi tri hodno večerjo kuharskega šefa Petra Brunela po ceni 29 evrov. 

Od petih dalje se gostje pred večerjo lahko okrepčajo z brezplačnimi sladicami in kavo ali čajem. 

Cena sobe: Od 87 evrov dalje

Več informacij najdete na www.fortecharme.it

Fotografije: Forte Charme promocijski material

Preberite še: Bio-hotel Stanglwirt: Raziščite pravljično Tirolsko

Priporočamo tudi: Papaya Playa Project: nepozaben oddih v Tulumu

Najbolj brano