Prestiž za malčke iz hiše Dolce & Gabbana

Italijanska modna znamka Dolce & Gabbana je pred novo prelomnico: julija v trgovine prihaja prva otroška kolekcija s to etiketo.

Prestiž za malčke iz hiše Dolce & Gabbana

Domenico Dolce in Stefano Gabbana sta se odločila končati zgodbo svoje dostopnejše linije D & G, s katero se je poslovil tudi D & G Junior, a bo iz njuje hiše še naprej prihajala tudi moda za otroke.

(Vmes se bosta morala ukvarjati tudi s pravnimi zadevami, saj naj bi svoji domovini slavni modni dvojec dolgoval za milijardo evrov davkov.)

Otroška kolekcija za jesen in zimo 2012 je, kot jo opisujejo v hiši, "prežeta z italijanskim DNK-jem", v njej se bodo znašla "baročno navdahnjena" oblačila za deklice med tremi in 10 leti starosti, ki bodo vključevala vse sestavine osnovne kolekcije Dolce & Gabbana - čipko, kvačkanine, pike, živalske potiske ...

Sicily za male "fashioniste"
Tudi eden najbolj zaželenih modelov torbic te modne znamke, sicily, bo na voljo v otroški različici (Harper Beckham je gotovo že na seznamu strank). Pozabili niso niti na spodnje perilo in čevlje.

Za dečke bodo na voljo jopice iz kašmirja in jakne, ki jih je mogoče nositi na obe strani, seveda pa tudi trodelne obleke, metuljčki, svileni šali ...

Zagotovo bomo v kosih iz kolekcije kmalu videvali malega Masona, sina Kourtney Kardashian in Scotta Disicka, ki že tako rekoč od rojstva nosi po meri krojene suknjiče.

V hiši Dolce & Gabbana so se osredotočili predvsem na praktičnost oblačil, saj želijo, da bi bilo malčkom čim bolj udobno.

Prihaja tudi linija za dojenčke in posebni kosi, namenjeni krstu, ki je pomemben del italijanske družinske tradicije.

Najbolj brano