Najnežnejša skrb

Šle bi tudi na konec sveta, da bi našle najboljšo nego, zaščito, popotnico za svoje male viteze in princeske.

Najnežnejša skrb

1. Priročni robčki, ki so del linije Nivea Baby, Pure & Sensitive, so bili razviti za čiščenje občutljive, suhe in zelo suhe kože kože otrok ter zagotavljajo najnežnejšo priročno nego ter zaščito. Robčki so še zlasti namenjeni dojenčkom, ki imajo zelo občutljivo kožo ali so bolj nagnjeni k alergijam na dišave, in novorojenčkom. Prepojeni so z vodno raztopino losjona brez dišav, ki vsebuje jojobino olje, zaradi sistema Clean & Soft® (izjemno mehke mikrogobice) pa so zelo nežni.

2. Gemma, Baby Bio Care, je popolna linija naravnih izdelkov za vsakodnevno nego otrok, izdelana iz bioloških sestavin. Ti izdelki so prijazni tako za dojenčke kot večje otroke, hkrati pa skrbijo za okolje, saj so ustvarjeni tudi z ljubeznijo do planeta, kjer bodo naši otroci odraščali.

3. Le z nežno zaščito pred soncem bodo spomladi in poleti vaši trenutki z otrokom lahko brezskrbni, saj njihova občutljiva koža še nima dovolj razvite fiziološke zaščite v obliki pigmentacije in debe- ljenja zunanjih kožnih plasti ter preostalih zaščitnih funkcij. Nežno, celovito in učinkovito zaščito, z blažilnimi učinki glicerina in zaščitnim pantenolom (provitamin B5) ter brez dišav, barvil in konzervansov, zagotavlja Nivea Baby krema z zaščitnim faktorjem 30. Visoka UV-zaščita z uravnoteženim sistemom UVA- in UVB-filtrov ter vitaminski kompleks z vitaminom E zmanjšujeta možnost poškodb. Lancaster pa je razvil novo linijo izdelkov, namenjenih otrokom, za zaščito pred soncem, ki se nanašajo celo na mokro kožo: Sun for Kids. Izdelka Comfort Cream za obraz, ZF 50, in Invisible Mist za telo, ZF 50, poskrbita za zaščito pred UVA- in UVB-žarki ter infrardečimi žarki (IR), nanašata se hitro in brez sledi ter mamicam omogočata sproščujoč dopust.

Za domačo lekarno

Pri roki je vedno dobro imeti nekaj, kar lahko ob vsakodnevni nezgodi, kot je odrgnina, vreznina, lažja opeklina, razdražena ali razpokana koža, pomaga koži, da si hitro opomore. Znamka La Roche-Posay predstavlja Cicaplast Baume B5, balzam, ki deluje kot obliž ter kožo takoj pomiri (pantenol), jo zaščiti (bogata in hranilna tekstura preprečuje naselitev bakterij) in pospeši njeno celjenje oziroma spodbuja njeno obnavljanje (madecassoside).

Jogica

Jogica je pravljično-igriva joga, ki v spodbudnem in netekmovalnem okolju otroku pomaga razvijati pomembne veščine. Skozi igro, pravljico, ples ali petje otrok vstopi na pot raziskovanja samega sebe in predvsem zavedanja svojih občutkov ob tem. V domišljijskem svetu Jogice spoznava osnove joge, prilagojene njegovemu telesu, ob čemer se uči pravilno dihati, usvaja tehnike sproščanja, izvaja telesne vaje, s čimer ohranja elastično telo, krepi moč, popravlja slabo držo, izboljšuje koordinacijo ter se vedno bolj zaveda svojega telesa in gibov v prostoru. Jogico vodi Petra Arula, certificirana učiteljica Rainbow Kids Yoga.

Pripravila Nina Pretnar

Najbolj brano