Elle horoskop za april

Kaj vam prinaša april glede na vaš astrološki znak? Preverite v horoskopu iz najnovejše številke revije Elle. 

Elle horoskop za april - Foto: Profimedia

Oven

21. mar.–20. apr.

Kot vedno tudi tokrat zelo dobro veste, kaj želite narediti, toda za zdaj se vam zdi izpeljati načrt popolnoma nemogoče. Resnična težava pa je v tem, da ne veste točno, kako bi se tega lotili, oziroma ste prestrašeni, ali lahko naletite na ovire. Zaradi napačne naravnanosti še vedno stopicate na istem mestu, ko bi lahko bili že kilometre naprej. Naj vas potolažimo! Dejstvo je, da ovir ni – in kot boste odkrili v naslednjih nekaj tednih, je vse veliko lažje, kot ste si zamislili.

Bik

21. apr.–21. maj

Z nekom se videvate, a so vajini zmenki izredno kratki, daljša nočna srečanja težko načrtujeta, saj sta oba vedno precej zaposlena in utrujena. Aprila boste upočasnili tempo ravno toliko, da bo dovolj časa, da uresničite tisto, po čemer hrepenite. Več časa boste preživljali z osebo, do katere gojite veliko naklonjenost, in končno se boste počutili izpolnjene, čeprav hkrati prav to prinaša več možnosti za konflikte. Ne pozabite, vi ste tisti, ki nadzorujete odnos!

Dvojčka

22. maj–21. jun.

Lahko se znajdete v zelo nerodnem položaju, kot je prepir med dvema prijateljema, ki vas imata za posrednika. To seveda zahteva veliko lovljenja ravnotežja in usklajevanja energij, a poglejte še s pozitivne strani, to je tudi priložnost za neke vrste ustvarjalno diplomacijo. Če uporabite majhno belo laž v želji, da bi bili ljudje, ki vam veliko pomenijo, spet skupaj, ne boste naredili nikakršne škode.

Rak

22. jun.–23. jul.

Vedno pazite na to, da igrate po pravilih, a kaj je sprejemljivo in kaj ni, določate po lastnih standardih. Kaj boste storili, če ta pravila naenkrat ne bodo več veljala? Spremenjena rutina vas spravlja ob živce, po navadi se ji z vsemi štirimi upirate, čeprav bi to, da jo sprejmete, pomenilo, da bo lažje delovala celotna ekipa. Morda bi bil že čas, da se malo sprostite in se ne bojite stvari, ki si jih niste upali narediti nikoli prej. Z vami bo vse v redu.

LEV

24. jul.–23. avg.

Pomembno je, da se zavedate svojih preteklih napak in storite vse, kar lahko, da preprečite njihovo ponavljanje. Če se bodo stvari, medtem ko boste poskušali spremeniti rezultat, obrnile na grdo stran, naredite korak nazaj in spremenite svojo perspektivo. Obujanje starih bitk bi bilo popolnoma nesmiselno. Prihodnost bo drugačna in boljša – ampak da se bo to zgodilo, morate pozabiti stare vzorce in gledati naprej.

DEVICA

24. avg.–23. sep.

Zdaj je čas, da svoj odnos spravite na naslednjo stopnjo. To je sicer že od nekdaj bil vaš namen, le čakali ste na pravi trenutek. Včasih pa so okoliščine urgentne, in to je eden od tistih momentov. Vaši občutki ob tem so lahko zelo zmedeni. A tudi če menite, da še niste pripravljeni za veliki korak, se za ta pomislek ne zmenite. Vse, kar je bistveno, je, da ste z osebo, ki jo ljubite; nič drugega ni pomembno.

Tehtnica

24. sep.–23. okt.

Običajno si mislite, da ni vse tako, kot bi želeli; zadeve se nikakor in nikoli ne razvijajo po vašem načrtu. Morda se počutite, kot da hodite po dolgem, ozkem in strašljivem predoru ter le ob šibki svetlobi, ki vas vodi. Na srečo je to samo začasno, kmalu boste spet na odprtem. Ne skrbite, ni vse samo slabo; če zanemarite druge motenje, vam zunanji pritiski dejansko pomagajo, da se osredotočite na to, za kar si močno prizadevate.

Škorpijon

24. okt.–22. nov.

Verjetno ste se do zdaj že naučili, da je vedno dobro imeti rezervni načrt, za vsak primer, če bi šle stvari narobe. Toda tokrat se vam s tem ne bo treba ukvarjati. Kar se bo zgodilo v naslednjih nekaj tednih, je tako nepričakovano in tako čudovito, da bo popolnoma zasenčilo vse, kar ste si v domišljiji lahko predstavljali. Plana B zagotovo ne boste potrebovali, usoda od vas zahteva le, da ponovno razmislite o načrtih za prihodnost.

STRELEC

23. nov.–21. dec.

Zdi se, da ste na določenem področju svojega življenja šli tako daleč, kot je le mogoče. Ste šli prek svojih meja? Sprašujete se, kaj storiti zdaj. Lahko ostanete, kjer ste (so še slabši položaji, kot je ta), vendar vam lahko hitro postane dolgčas. Kot vidite, je na voljo več možnosti. Lahko odkorakate proč ali zadevo popolnoma zanemarite, naredite nekaj sprememb in poskusite znova. To je sicer kompromis, vendar bo deloval.

KOZOROG

22. dec.–20. jan.

Ob pogovoru, ki je za vas žaljiv ali ko se ne strinjate s sogovornikovimi argumenti, ste po navadi tiho in pustite, da gredo stvari mimo vas. A tokrat ste zbrali pogum in povedali tisto, kar bi morali že zdavnaj. S svojo odkrito izjavo ste razorožili in presenetili vse zbrane. Od te točke dalje ne bo nikoli več isto, in tega se dobro zavedate. Prav ste storili! Bolje je, da živite po resnici in ustavite pretvarjanje, da ste nekdo, ki pravzaprav niste.

VODNAR

21. jan.–18. feb.

Ko prvič poskusite veščino, kot je kolesarjenje ali drsanje, je najbolj pomembno ravnotežje. Vse, na kar se osredotočate, je to, da ne bi padli. Ko postanete v tem dobri, pa je ravnotežje preprosto ohraniti in lahko začnete razvijati svoj slog. Saj vam je jasno, o čem govorimo, mar ne? V prihodnjih tednih boste dobili priložnost, da pokažete, kako dobri ste v resnici. Za druge bo videti grozljivo, ampak vam bo lepo. Lotite se tega!

RIBI

19. feb.–20. mar.

Vi, nežna in občutljiva duša, za vas imamo dobro novico. V naslednjih nekaj tednih boste lahko uresničili nekaj, po čemer tako pogosto hrepenite – pobeg. Pokazala se bo izredna priložnost, da odidete od vseh stvari, ki jih morate narediti in vas močno dušijo, in da ste končno sami s sabo. Že misel na to se vam zdi osvobajajoča in nikakor je ne želite izpustiti iz glave. Preden pritrdite, pa le dobro razmislite; ko boste sprejeli ponudbo, poti nazaj ne bo.

Nova Elle je že v prodaji

Najbolj brano